Täna õhtul sajab mandri lõunaosas mitmel pool lund, sadu levib öösel edasi Kesk-Eesti poole. Liivi lahe piirkonnas ja Saaremaal sajab ka vihma ning lörtsi. Tee- ja õhutemperatuur on 0-kraadi juures või miinuspoolel.

Sajualas on teedel libeduse oht, mis püsib hommikuni.

Reedel laieneb Kesk-Euroopast madalrõhuala serv üle Läänemere ja Soome lahe ning toob meile kerget lund, saartele ja Eesti lõunaossa ka lörtsi ja vihma. Ida- ja kagutuul on võrdlemisi tugev, ulatub puhanguti 14 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 0 ja -3 kraadi vahel, tuulele avatud rannikul kuni 3 kraadi, päevane temperatuur on -1 ja 1 kraadi vahel, vaid saartel tõuseb kuni 3 kraadini.

Laupäeval kandub madalrõhkkonna servast Eestisse sajupilvi lisaks, millest tuleb lund ja lörtsi, rannikul sekka ka vihma, päeva peale jääb sajuhooge harvemaks. Puhub mõõdukalt tugev kirde- ja idatuul, päeva jooksul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur langeb öösel 0 ja -3 kraadini, rannikul jääb temperatuur üle nulli, päeval tõuseb temperatuur -1 ja 2 kraadi vahele, Lääne-Eestis on temperatuur kuni 4 kraadi.

Pühapäeval madalrõhuvöönd eemaldub ja selle järel sajab siin-seal lund ja lörtsi, Eesti põhja- ja lääneosas ka vihma. Tuul pöördub põhjakaarest läänekaarde. Õhutemperatuur on öösel -2 ja 1 kraadi vahel, rannikul kuni 3 kraadi, päeval tõuseb temperatuur 1-5 kraadini.

Liiklejatelt ootab transpordiamet infot teeolude kohta telefonil 1247. Lisainfot teeolude kohta vaata http://tarktee.ee