Ilmateenistuse järgi sajab homme öösel mandril lund ja lörtsi, Saaremaal ja Lõuna-Eestis tuleb vihma. Päeval sajuhood hõrenevad. Puhub võrdlemisi tugev ida- ja kagu-, päeval kirde- ja põhjatuul. Õhutemperatuur ulatub öösel -3 kuni 4 kraadini, päeval tuleb sooja kuni üheksa kraadi.

Teisipäeval madalrõhkkonna mõju väheneb, mõnes kohas sajab vihma ja lörtsi. Idakaarest puhub mõõdukas tuul. Õhutemperatuur langeb öösel alla nulli ning kerkib maksimaalselt 1 kraadini, päeval küündib temperatuur kuni viie kraadini.

Kolmapäeval tugevneb Skandinaavias ja Soomes kõrgrõhuala, samal ajal avaldab Kesk-Euroopast survet võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond. Puhub tugev kirdetuul, Lõuna-Eestis võib taas lund sadada. Temperatuur on öösel 0-4 kraadi. Päeval ulatub õhutemperatuur napilt üle nulli, rannikul tuleb sooja kuni kolm kraadi.

Neljapäeval jääb kõrgrõhuala Põhjamaid katma ja madalrõhkkond suundub edasi Venemaa poole, aga Läänemere ääres püsib nende kahe vastasseis ning meil puhub endiselt tugev kirdetuul. Mandri ja Hiiumaa põhjaservas sajab lund ja lörtsi, Kagu-Eestis võib samuti kerget lund pudeneda. Õhutemperatuur langeb öösel 0 kuni -4 kraadini, päeval tuleb maksimaalselt üks kraad sooja.

Reedel jääb kõrgrõhuala Põhjamaade kohal ja madalrõhkkond Venemaa kohal väheliikuvaks ning rõhuvälja pingeseis püsib. Puhub tugev kirde- ja põhjatuul. Öösel langeb temperatuur taas kuni -4 kraadini. Päeval tõuseb temperatuur maksimaalselt ühe kraadini, rannikul kuni kolme kraadini.