Esmaspäeval liigub aktiivne madalrõhuala piki Venemaa lääneosa põhja poole ja selle lääneservas sajab meil lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul, kuid põhjarannikul kirdetuul jätkuvalt tugev. Õhutemperatuur öösel -1 kuni +5, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Teisipäeval eemaldub madalrõhuala kirdesse, kuid selle lohk ulatub üle Baltimaade. Sajab jätkuvalt lörtsi ja vihma, päeva teisel poolele ka lund. Puhub nõrk põhjakaare tuul, vaid rannikul on kirdetuul puhanguline. Õhutemperatuur öösel -1 kuni +3, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Kolmapäevaks öösel on Eesti kohal madalrõhuala lääneserv, päeval tugevneb Skandinaaviast kõrgrõhuala mõju. Öösel sajab mitmel pool lund ja lörtsi, saartel ka vihma, päeval on sajuhooge kohati. Puhub mõõdukas ja nõrk põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur öösel -2 kuni +3, päeval eriti ei tõuse, vaid hakkab pärastlõunal langema.

Neljapäeval õhurõhk tõuseb ja valitsevaks saab külma ja kuiva õhumassiga loode kagu suunaline kõrgrõhuvöönd. Vähest lund ja lörtsis sajab kohati. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur öösel -1 kuni -5, rannikul kuni +1, päeval -2 kuni +3 kraadi.

Reedel jääme kõrgrõhuala loodeserva. Kohati sajab lund, saartel ja rannikul ka lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur öösel -2 kuni -7, saartel -3 kuni +2, päeval -2 kuni +4 kraadi.