Ilmateenistus lubab soojakraadide jätkumist veel vähemalt nädalaks, kuid päikesepaiste asendub homme ja ülehomme vihma ja lörtsisajuga ning tugeva tuulega. Niiskusest võib aga teedele tekkida jäitekiht, nii et liikluses peab olema väga tähelepanelik.

Homme liigub Eesti kohale kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta. Öösel ja hommikul on udu ning sellest niiskusest võib teedele tekkida jäitekiht! Tuul vaibub ja pöördub päeval lõunakaarde. Õhumass asendub veidi jahedamaga ja temperatuur on öösel -1..-7, päeval tõuseb -1..+3°C-ni.

Neljapäeval kõrgrõhuhari eemaldub, sest üle Skandinaavia põhjatipu liigub madalrõhkkond ja laieneb servaga Läänemereni. Öösel võib üksikutes kohtades veidi lund sadada, suurem osa päevast on sajuta, kuid õhtu poole suureneb vihma võimalus Lääne-Eestis. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1..-6°C, päeval +1..+4, Eesti idaservas võib tõusta 0°C ümbrusse.

Reedel püsib Skandinaavia põhjaaladel madalrõhkkond ja selle lõunapoolne serv katab Läänemere ümbruse. Puhub tugev edelatuul, õhtupoolikul pöördub tuul läände ja loodesse. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma, öösel võib idapoolsetes maakondades sadu ka lumena tulla. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 0..+3°C.

Laupäeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Läänekaare tuul võib vaid üürikeseks nõrgeneda, õhtul tugevneb taas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-4°C, päeval 0..+4°C.

Pühapäeval liigub üle Skandinaavia ja Soome keskosa itta aktiivne madalrõhkkond ning toob Läänemere äärde lörtsi ja vihma. Puhub väga tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+3°C, päeval +2..+5°C.

Esmaspäev tuleb aktiivse madalrõhkkonna servas lörtsi- ja vihmahoogudega. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..+4°C.

Teisipäeva öösel sajab eemalduva madalrõhkkonna mõjul lörtsi ja vihma, päeval muutuvad sajuhood lumisemaks. Puhub tugev lääne- ja loodetuul, päeval saartest alates nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-5°C, päeval -2..+1°C.