Kesk- ja Ida-Euroopa suurimale rohetehnoloogia idufirmade konkursile on oodatud kõik uuenduslikud ideed, mis aitavad kaasa säästva energia sektori arengule ja sudu vähendamisele. Samuti on kandideerima oodatud mobiilsuse, nutika linna ja küberturvalisusega seotud ideed.

Lisaks 30 000 euro suurusele peaauhinnale on rahalised auhinnad ka teisele ja kolmandale kohale — vastavalt 10 000 eurot ja 5000 eurot. Kõige põnevamate projektide autorid kutsutakse EIT InnoEnergy Highway® kiirendisse, mis pakub kuni 150 000 euro suurust finantseeringut.

Konkurss viiakse läbi kahes etapis. Esmalt läbivad konkursile kvalifitseerunud Eesti idufirmad kahepäevase intensiivse bootcamp treeningu, kus erinevate koolitajate ning juhendajate töötubades on osalejatel võimalus testida oma ärimudeleid ning parandada esitlusoskusi.

Maikuus toimuvatele töötubadele järgneb piirkondlik finaal, kus selgitatakse välja kohalik võitja. Konkursi teine etapp toimub 16.–19. juunil Prahas, kus osalejad üle Euroopa läbivad kõrgetasemelise töötubadesarja. Ideed kantakse ette suurel finaalüritusel, kus selgitatakse välja üldvõitja ning antakse üle peaauhind 30 000 eurot.

Konkursil osalemiseks on vajalikud toote prototüüp ja meeskond. Osalemisankeedi saab täita konkursi veebilehel.

Jaga
Kommentaarid