Laupäeva öö on kõrgrõhuharja mõjul sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -2 kuni -7 ja kui taevas pikemalt selgineb, siis võib veel paar-kolm kraadi madalamale langeda. Päeval laieneb madalrõhkkond üle Skandinaavia Läänemere äärde ja selle sajupilvede servast sajab Saaremaal ja Hiiumaal algul lund ja lörtsi, hiljem vihma, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Keskpäeva paiku laieneb lume- ja lörtsisadu mandri lääneserva ja pärastlõunal kaugemale sisemaale. Õhtu poole muutub sadu tihedamaks. Tuul pöördub lõunasse ja tugevneb, rannikul on õhtu poole puhanguid 15, saartel kuni 17 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -1 kuni +3-ni.

Pühapäeval ulatub madalrõhkkond üle Skandinaavia Läänemerele, Venemaa poolt aga kõrgrõhkkond Balti riikideni. Kahe rõhuala piirimail puhub meil mõõdukalt tugev lõunakaare tuul. Öösel sajab lörtsi ja vihma, hommikul ja päeval on sajuhooge hõredamalt. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeval suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve. Tänastel andmetel on öö veel sajuta. Hommikul jõuab saartele lörtsi- ja vihmasadu ja laieneb päevaks üle Mandri-Eesti, vaid lõunaservas on sajuhooge hõredamalt. Tuul puhub öösel lõunakaarest ja puhanguid on kuni 14 m/s, õhtupoolikul pöördub kagusse ja tugevneb saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Teisipäeval sajab madalrõhkkonna servas vahete-vahel vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Lõuna- ja kagutuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval +3 kuni +5 kraadi.

Kolmapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste vihma- ja lörtsihoogudega. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +2 kuni +5 kraadi.

Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala serv, Venemaad katab aga võimas kõrgrõhuala ning Eesti jääb ikka kahe rõhuala piirimaile. Sajab kohati vihma, sekka ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1 kuni +5 kraadi.

Reedel lisandub lõunavoolus niiskust. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Kagutuul võib tugevneda. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, öösel võib kohati -1-ni langeda.