Laupäeva öösel kaugeneb madalrõhkkond Venemaa põhjaaladele ja selle mõju on pisut väiksem ning vihmahooge on hõredalt. Ennelõunal on sajuhooge enam Lääne-Eestis, pärastlõunal ka ida pool. Õhtul läheneb merelt uus väike osatsüklon ja sadu muutub saarest alates ulatuslikumaks ja tihedaks. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhtu poole pöördub lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel kaks kuni kaheksa, saarte rannikul kuni üksteist kraadi. Päeval jäävad soojakraadid üheksa ja kolmeteistkümne vahele.

Pühapäeva öösel jääb osatsüklon Läänemere põhjaosa kohale, uus aktiivne keeris läheneb Rootsi lõunaosast ning koondub päevaks Saaremaa lähistele. Laussajuala katab juba keskööks Eesti läänepoolse osa ning pärast keskööd laieneb edasi Peipsi ümbrusse. Lõuna- ja kagutuul tugevneb viiest kümne kraadini, rannikul on tuul puhanguti 15, hommikul Liivi lahe ümbruses kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on kolmest kaheksa, rannikul kuni üheteistkümne kraadini. Päeval sajab aeg-ajalt vihma. Puhub kagutuul 7 kuni 12 m/s, puhanguti 15, Saaremaa ja Pärnumaa rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur ulatub seitsmest üheteistkümne.

Esmaspäeval suundub osatsüklon Läti poole ja selle kirdeserv katab Eestit. Vihma tõenäosus püsib, kuid sajuhooge on hõredamalt. Öösel kagu- ja lõunatuul tasapisi nõrgeneb, päeval pöördub itta ja kirdesse ning rannikualadel tugevneb uuesti. Õhutemperatuur on öösel ühest seitsme, rannikul kümne kraadini. Päeval on sooja seitsmest kümne kraadini.

Teisipäeval jääb madalrõhkkond Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Vihmahooge esineb sagedamini ning tuul püsib tugevana, puhub mandril valdavalt idakaarest, saartel ka põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel ühest seitsme, meretuulega rannikul kuni kümne soojakraadini, päeval jääb seitsme ja kümne kraadi vahele.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja selle servas on öösel sajuhooge kohati. Päeval on hoovihma tõenäosus suurem eelkõige Viru- ja Harjumaal, mujal on üksikuid sajuhooge. Tuul puhub öösel põhjakaarest, päeval läänekaarest ning on Lääne-Eestis nõrgem, Virumaal ja Peipsi ääres tugevam. Õhutemperatuur on öösel nullist viie kraadini, meretuulega rannikul kuni kümne kraadini, päeval on soojakraade seitse kuni üksteist.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja sajuhooge on öösel ja ennelõunal vaid üksikuid. Pärastlõunal tuleb merelt vanale madalrõhkkonnale täienduseks uus osatsüklon ja saartest alates muutub sadu tihedamaks. Tuul on öösel võrdlemisi nõrk, päeval pöördub lõunakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel nullist viie, meremõjuga rannikul kuni kümne kraadini, päeval ulatub õhutemperatuur kaheksast kolmeteistkümne kraadini.

Reede tuleb madalrõhkkonna mõjusfääris tuuline ja vihmahoogudega. Õhutemperatuur on öösel ühest kuue, meremõjuga rannikul kuni kümne kraadini, päeval jäävad soojakraadid kaheksa ja kolmeteistkümne vahele.