Laupäeval kujuneb frontaaltsoonis Poola kohal uus tsüklon ja selle põhjaservas hakkab idatuulte toetusel kuum õhk Venemaalt taas loode poole liikuma.

Frondi piirkonnas on ägedad sajud ja äikesed, mis võivad tugevamad olla Põhja- ja Lääne-Eestis. Merel puhub tugev kirdetuul, mandril mõõdukas ida- või kagutuul. Öösel on 16..22, päeval Lääne-Eestis 19…24, Narva-Pärnu joonest lõuna pool võib tõusta 25..30ºC-ni, Lõuna-Eestis 33ºC-ni.

Pühapäeval püsib tsüklon Poola kohal ning kuum õhumass vallutab kogu Eesti. Sajud taanduvad läände merele, kuid päeval võib ka mandril kohati äikesepilvi tekkida. Merel puhub tugev põhjatuul, mandril püsib mõõdukas kagutuul. Öösel on 18..23, päeval 30…34ºC, jahedam võib olla looderannikul ja Hiiumaal.

Esmaspäeval püsib tsüklon Poola kohal . Päeval võib kohati hoovihma ja äikest olla. Merel puhub tugev põhjakaarte tuul, mandril mõõdukas kagutuul. Öösel on 19..24, päeval 30..34ºC, rannikul on paiguti jahedam.

Teisipäeval-kolmapäeval on terves Läänemere ümbruses väheaktiivne madalrõhuala. Päeval võib kohati hoovihma ja äikest olla. Idakaarte tuul on nõrk või mõõdukas. Öösel on 19..24, päeval 30..34ºC, rannikul on paiguti jahedam.

Neljapäeval ja reedel püsib Läänemere ümbruses väheaktiivne madalrõhuväli. Äikese ja hoovihma tõenäosus on suurem pärastlõunal. Tuul on nõrk. Öösel on 18…23, päeval 24….29ºC.