Reedest kolmapäevani määrab Eesti ilma kõrgrõhuala. Püsib peamiselt selge sajuta mõõduka idakaare tuulega ilm.

Homsest on Eesti kõrgrõhuala edelaservas. Ilm on sajuta. Puhub kirde- ja idatuul 5-11, rannikualadel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval +3 kuni +7 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval on Eesti kõrgrõhuala edelaservas. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas kirde- ja idatuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval +3 kuni +6, pühapäeval paari kraadi võrra kõrgem.

Esmaspäeval ja teisipäeval on Eestis kõrgrõhkkonna lääneservas jätkuvalt sajuta ilm. Puhub mõõdukas või nõrk kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Kolmapäeval taandub kõrgrõhuala Lõuna-Venemaale ja päeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk ning pealelõunal suureneb Eestis vihmavõimalus. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval 6 kuni 12 kraadi.

Neljapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu aktiivne tsüklon, mille sügav lohk ulatub üle Baltimaade. Eestis läheb ilm sajule. Sajab vihma, õhtupoolikul ka lörtsi. Lääne- ja loodetuul tugevneb ning päeval võib loodetuul merel paisuda tormiks. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval +1 kuni +5 kraadi.