Homme on maapinnalähedastes õhukihtides valdav kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on suurema sajuta. Kõrgemal atmosfääris ulatub Eesti kohale veel madalrõhulohk ning mõnel pool jääb pilvekiht taevast katma ja võib ka veidi vihma tibutada. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, maapinna lähedal langeb kohati 0 kraadi ümbrusse, meretuulega rannikul on sooja kuni 14, päeval 15 kuni 19 kraadi.

Kolmapäeval laieneb Norra merelt Skandinaavia põhjaaladele madalrõhkkond. Läänemere kohal tugevnev kõrgrõhkkond peaks meie ilma suure tõenäosusega sajuta hoidma. Tuul on öösel nõrk ja muutliku suunaga, päeval puhub lõunast ja edelast 2 kuni 7, rannikul kuni 10 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, meretuulega rannikul kuni 14, päeval 17 kuni 21 kraadi.

Neljapäeval katab kõrgrõhuala Balti riike. Ilm on sajuta. Puhub lääne- ja edelatuul 2 kuni 7, rannikul kuni 11 m/s. Edelavoolus lisandub soojemat õhku ja öine õhutemperatuur on 7 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Reedel liigub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja see lükkab kõrgrõhkkonna Läänemere äärest Venemaa poole. Kõrgrõhkkonna servas püsib meie ilm ikka sajuta. Edelatuul tugevneb 5 kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 15, päeval 18 kuni 21 kraadi.

Laupäeval kõrgrõhuala mõju väheneb. Pilvi on enam ja kohati võib ka veidi vihma sadada, suurem on võimalus õhtupoolikul. Tuul pöördub edelast loodesse. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 15, päeval 16 kuni 21 kraadi.

Pühapäeva öösel tugevneb lühiajaliselt kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 7 kuni 12, meretuulega rannikul kuni 15 kraadi. Päevaks liigub Norra merelt Soome võrdlemisi aktiivne madalrõhkkond ja selle lohk jõuab pärastlõunaks Eestisse ning toob vihma. Edelatuul tugevneb 6 kuni 12, rannikul puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur on 15 kuni 18 kraadi.

Esmaspäeval suundub madalrõhkkond edasi Loode-Venemaale ja selle lääneserva mööda kandub Eestisse jahedam õhumass. Öösel sajab hoovihma, päeval on sajuhooge harvem. Puhub tugev loodetuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, meretuulega rannikul kuni 14, päeval võib jääda vaid 15 kuni 16 kraadi piiresse.