Täna sajab paljudes kohtades hoovihma, tihedam ja tugevam on sadu Hiiu- ja Saaremaal ning läänerannikul. Puhub lääne- ja loodetuul, mis päeval tugevneb saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 16..19°C, sajupilvede all paar kraadi madalam.

Homme jääb madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema ja selle serva mööda liigub üle Eesti sajuala. Ilm on vihmane. Puhub tugev loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 9..15°C , päeval 14..17°C.

Kolmapäeval on Skandinaavia kohal kõrgrõhuala, mis surub Karjalas pöörleva ja nõrgeneva madalrõhuala Eesti suunas liikuma. Öösel on sajuhooge hõredamalt, päeval püsib ilm vihmane. Puhub tugev põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 8..12, meretuulega rannikul kuni 15°C, päeval 15..18°C.

Neljapäeval võib maapinnalähedastes kihtides kõrgema rõhuaga ala tugevneda. Kuid kõrgemate õhukihtide tsüklonaalne väli loob soodsad tingimused rünksajupilvede arenguks ja seetõttu kuivale ilmale veel loota ei saa. Õhutemperatuur on öösel 8..13, meretuulega rannikul 15°C ümber, päeval 17..20°C.

Reedeks madalrõhuala kese eemaldub ja Skandinaavia ning Soome põhjaosas on kõrgrõhuala, kuid see ei jaksa üle Soome lahe meile laieneda ja nii avaldab enam mõju madalrõhuala kirdeserv. Nii tuleb jätkuvalt leppida sagedaste vihmahoogudega. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 17..21°C.