Teisipäeval katab Eestit hääbuva madalrõhkkonna serv. Öö hakul sajab lund ja lörtsi, pärast keskööd on saju võimalus suurem veel põhiliselt Lääne-Eestis. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Päev on põhiliselt sajuta ja nõrga kagutuulega. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -6, hommikuks võib selgineva taeva all -9 kraadini langeda, päeval -4 kuni 1 kraadi.

Kolmapäeval ulatub üle Eesti madalrõhuvöönd. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel -3 kuni -9, selgema taeva korral langeb alla -10 kraadi, päeval 0 kuni -5 kraadi.

Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil üksikuid lumehooge. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel -4 kuni -9, pilvisema taeva all paar kraadi vähem, selge taeva all võib alla -10 kraadi langeda, päeval -1 kuni -6 kraadi.

Reede öösel on tugevam kõrgrõhuharja mõju ja ilm suurema sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on -5 kuni -10 kraadi, Kagu-Eestis võib taevas selgem olla ja õhutemperatuur -15 kraadi ümbrusse langeda. Päeval liigub aktiivsemaks muutuvatest põhjalaiuste tsüklonitest üks Põhja-Soome ja selle lume- ja lörtsisadu riivab õhtu poole ka Eestit. Edela- ja läänetuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni -6, Lääne-Eestis kuni 2 kraadini.

Laupäeva öö hakul sajab eemalduva madalrõhkkonna järel veel kohati lund ja lörtsi, seejärel tugevneb kõrgrõhuharja mõju ning saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas läänetuul. Päevaks liigub järgmine madalrõhulohk üle Soome kagusse ja selle servast kandub ka Eestisse lund ja lörtsi. Päeval võib madalrõhulohus uus osatsüklon tekkida ning tõstab lääne- ja edelatuul tugevaks, õhtul pöördub tuul loodesse ja võib tormiks paisuda. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -6, päeval -1 kuni 3 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond edasi Volgamaa suunas ja selle järel sajab hooti lund ja tuiskab. Õhtu poole madalrõhkkonna mõju nõrgeneb ja saju võimalus väheneb. Puhub väga tugev loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval -2 kuni 2 kraadi.

Esmaspäeval liigub üle Eesti järgmine madalrõhulohk. Toob nii lund kui lörtsi, päeval ka vihma. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -8, päeval -2 kuni 3 kraadi.