Homme katab Eestit kõrgrõhkkonna lõunapoolne serv. Puhub tugev ida- ja kagutuul, põhjarannikul ka kirdetuul, puhanguid on sisemaal 12-13 m/s, saartel ja rannikul 15-18 m/s. Tuult tõstab väike osatsüklon, mis liigub üle Taani väinade Poola poole. Selle sajud Eestini ei ulatu ja meie ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta. Õhutemperatuur langeb öösel -1 kuni -5-ni, vaid saartel jääb plusspoolele. Päeval on -1 kuni +3 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Neljapäeval ja reedel on kõrgrõhkkonna servas sajuta ilm. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Kirdevoolus lisandub külmemat õhku ja temperatuur on öösiti -2 kuni -8, pole välistatud, et kohati langeb veel paar-kolm kraadi madalamale, päeval tõuseb -2 kuni +2-ni, saartel võib kraad-paar kõrgem olla.

Laupäeval püsib Eesti veel kõrgrõhkkonna loodeservas ja ilm on sajuta. Skandinaaviasse laieneb aga Norra merelt madalrõhkkond ning tõstab Eesti rannikuvetes lõuna- ja edelatuule tugevaks. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni +1, saartel tõuseb kuni +3 kraadini, päeval 0 kuni +4.

Pühapäeval laieneb madalrõhkkond Läänemerele. Eesti lääneossa jõuavad sajupilved. Sadu algab lume ja lörtsina ning läheb siis üle vihmaks. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +3, päeval +2 kuni +8, saartel võib temperatuur tõusta paar kraadi kõrgemale.

Esmaspäeval ja teisipäeval avaldab Venemaale taandunud kõrgrõhkkond madalrõhualale jõulist vastupanu ja viimane on sunnitud suunduma kirdesse.

Esmaspäeval ja teisipäeval sajab mitmel pool vähest vihma. Puhub tugev, merel tormine edelatuul. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis 0 kuni +5, Lääne-Eestis +5 kuni +9, päeval +5 kuni +10 kraadi.