Ilmateenistus hoiatab, et täna pärastlõunal tugevneb loodetuul puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Läänemere põhjaosas võib aga loode- ja põhjatuul puhuda puhanguti suisa 22 m/s. Ida-poolsetes maakondades on täna äikeseoht ja äärmiselt suur tuleoht.

Neljapäeval püsib madalrõhkkond aktiivsena ja liigub Karjala kohale ning selle lääneserva mööda kandub loodevoolus uus ports külmemat õhku Eesti kohale. Öö on selgem ja enamasti sajuta. Päeval on saju võimalus idapoolsetes maakondades 50-75 protsenti, Lääne- ja Kesk-Eestis umbes 25 protsenti, seejuures sajuhulk võib tagasihoidlikuks jääda. Puhub tugev loodetuul, puhanguid 15, rannikul ajuti 20 m/s, Soome lahe ääres kuni 22 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 8, rannikul kuni 11 kraadi, päeval on sooja 11 kuni 15 kraadi.

Reedel jääb madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Öösel on sajuhooge vähem, päeval sajab siin-seal hoovihma (tõenäosus 50, kohati kuni 75 protsenti). Loode- ja läänetuul nõrgeneb ja pöördub õhtuks idakaarde ning saartel tugevneb uuesti. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, rannikul kuni 11, maapinnal langeb 0 kuni -3 kraadini, päeval 13 kuni 17 kraadi.

Laupäeval saab mõjusamaks lõuna poolt mööduv madalrõhkkond ja selle põhjaserva mööda jõuab ka meile vihmapilvi (tõenäosus 25, Lõuna-Eestis üle 50 protsendi). Tuul puhub valdavalt kirdest ja põhjast, puhanguid võib olla 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, maapinna lähedal langeb kohati alla 0 kraadi, rannikul on sooja kuni 11 kraadi, päeval 13 kuni 18 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil on saju võimalus väike (tõenäosus umbes 25 protsenti Ida-Eestis). Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Ilm on jahedapoolne. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, maapinnal võib 0 kraadi lähedale langeda, rannikul on sooja kuni 11, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Esmaspäeval ja teisipäeval on kõrgrõhkkonnal veidi suurem mõju ja märkimisväärselt vihma ei lisandu (saju tõenäosus kohati umbes 25 protsenti). Vaid esmaspäeval on väike võimalus, et üle Soome suunduva madalrõhulohu piirest meile üksikuid hoogsajupilvi jõuab. Tuul on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, rannikul kuni 13, maapinnal pole välistatud langus 0 kraadi ümbrusse, päeval 17 kuni 22 kraadi.