Pühapäeval tugevneb Skandinaavia kohal kõrgrõhkkond, Venemaale jõuab lõuna poolt aktiivne madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail paisub kirdetuul tugevaks, sisemaal puhanguti 12, rannikul 15, päeval kuni 18 m/s. Üle Eesti libisevatest lumepilvedest sajab kohati kerget lund, kuid Hiiumaa ja ka mandri põhjarannikul tuleb lahe kohal lisanduva pilvemassi tõttu tihedama sajuga arvestada. Õhutemperatuur on -4 kuni -8 kraadi, Eesti ida- ja lõunaosas võib temperatuur kümne külmakraadi ümbrusse langeda.

Esmaspäeval kahe rõhuala vastasseis püsib ja kirdetuul on jätkuvalt tugev. Kohati sajab lund, päeval on lumehoogusid enim Ida-Eestis. Õhutemperatuur on -5 kuni -10 kraadi.

Teisipäeval kaldub nõrgeneva madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Siin-seal sajab kerget lund. Öösel puhub veel võrdlemisi tugev kirdetuul, päeval nõrgeneb ja puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur on -5 kuni -10 kraadi, sisemaal võib selgineva taeva all temperatuur öösel -13 kraadini langeda.

Kolmapäeval jääme hääbuva madalrõhkkonna mõjusfääri. Vahete-vahel sajab kerget lund. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -12, sisemaal võib -15 kraadi lähedale langeda, päeval on -5 kuni -10 külmakraadi.

Neljapäeval jääb Läänemere kohale nõrk madalrõhuvöönd ja selle servas sajab siin-seal lund. Tuul püsib nõrgana. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, sisemaal selgema taeva all võib -15 kraadi ümbrusse langeda, päeval on õhutemperatuur -2 kuni -7 kraadi.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja suuremat sadu ei tule. Tuul puhub idakaarest. Õhutemperatuur on öösel -9 kuni -14, sisemaal võib temperatuur langeda alla -15 kraadi, päeval on külma -5 kuni -10 kraadi.

Täna hommikuks oli enim lund maha sadanud just Põhja-Eestis. Kehras mõõdeti lumikatte paksuseks 20 sentimeetrit:

Allikas: kuvatõmmis Riigi Ilmateenistuse kodulehelt