Homme möödub Eesti kagupiiri tagant madalrõhkkond. Sajupilved laienevad üle Lõuna- ja Ida-Eesti, vihma sekka võib ka lörtsi tulla. Pärnu-Kunda joonest lääne pool on ilm sajuta ja pilvekiht on õhem. Õhtuks väheneb saju võimalus ka idapoolsetes maakondades. Kirde- ja põhjatuul tugevneb puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, päeval 3 kuni 7 kraadi, Eesti lääne- ja edelaosas võib tõusta 10 kraadi ümbrusse.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkond. Ilm on selge ja kuiv. Üksnes õhtul tõmbub saartel taevas pilvisemaks. Tuul on valdavalt idakaarest ja nõrk. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, vaid meretuulega rannikul jääb üle null kraadi. Päeval on sooja 6 kuni 11 kraadi.

Laupäeva öösel ulatub külma kõrgrõhkkonna serv Eesti kohale. Selge ja rahuliku ilmaga langeb õhutemperatuur 0 kuni -4-ni, meretuulega rannikul kuni 3 kraadi. Päeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk. Ennelõuna on sajuta, pärastlõunal pilvisus tiheneb ning õhtu poole võib vihma tibutada ning seda enamasti Eesti lääne- ja edelaservas. Kagutuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on 7 kuni 12 kraadi.

Pühapäeval laieneb madalrõhkkond üle Läänemere ja vihmasadu laieneb üle Eesti. Puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 9 kuni 13, meretuulega rannikul kuni 7 kraadi.

Esmaspäeval muutub madalrõhkkond aktiivseks ja liigub Soome lahe ümbrusse. Teisipäeval jääb Eesti ikka veel aktiivse madalrõhkkonna servaalale. Nädala esimestel päevadel sajab seetõttu aeg-ajalt vihma. Puhub tugev edelatuul, teisipäeva õhtul pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 5 kuni 10 kraadi ja kus sajuhooge on harvem, siis tõuseb paar kraadi kõrgemale.

Kolmapäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel kandub loodevoolus külmemat õhku. Sajuhooge jääb harvemaks, kuid sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub tugev loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval 4 kuni 8 kraadi.