Neljapäeval liigub süvenev tsüklon Soome kohalt kagu poole. Sadu algab hommikul saartelt vihmana, mandril võib päeval idapoolsetes maakondades tihedat lörtsi sadada, teatab EMHI. Tuul pöördub öösel läände ja edelasse ja tugevneb hommikul. Õhtupoolikul pöördub saartel ja looderannikul loodesse ja tugevneb iiliti kuni 25-28 m/s. Öösel on -3 kuni +3, saartel on veidi soojem. Päeval on sooja 4-8 kraadi.

Reede öösel tsüklon süveneb Peterburi kohal ja seejärel eemaldub aeglaselt itta. Sajab lörtsi ja vihma, lörtsi- ja lumesadu on tugevam idapoolsetes maakondades. Öösel ulatuvad loode- ja põhjatuule iilid rannikul 24-30 m/s, päeval loodetuul nõrgeneb järk-järgult. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +5, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Laupäeval ületab Eesti veel üks madalrõhulohk, mis toob mandrile vähest lörtsi ja lund, rannikul vihma. Puhub loodetuul. Öösel on -5 kuni +1, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Pühapäeval laieneb kõrgrõhuala Lääne-Euroopast Läänemerele. Saju tõenäosus väheneb. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Öösel on -5 kuni +1, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Esmaspäeval tekib kõrgrõhuala Kesk-Euroopas ja selle põhjaserv küündib Eestini. Mööda põhjalaiuseid liikuvad madalrõhulohud võivad siin-seal vähest sadu tuua. Puhub läänekaare tuul. Öösel on mandril -5 kuni +2, saartel on soojem, päeval 3-9 kraadi.

Teisipäeval liigub kõrgrõhukese Venemaa poole, kõrgrõhuala lääneservas on olulise sajuta ilm. Tuul pöördub kagusse. Öösel on -2 kuni +5, päeval 3-8 kraadi.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhuala Venemaal, kuid samal ajal süveneb tsüklon Põhjamerel. Rõhkkondade piirimail tugevneb Läänemerel kagutuul. Päeval võib saartel vihma sadada. Öösel on -2 kuni +5, päeval 3-6 kraadi.