Reedeks tugevneb kõrgrõhuhari ning ilm on suuremal osal sajuta ja selgema taevaga. Lõuna- ja Ida-Eestis siiski üksikute vihmahoogude võimalus on. Tuul jääb nõrgemaks ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Laupäeval nihkub kõrgrõhuhari Venemaa poole ja madalrõhkkonna serv laieneb üle Läänemere. Madalrõhulohk ühes vihmapilvedega liigub üle Läänemere. Saju võimalus suureneb hommikuks ja ka päev on siin-seal vihmahoogudega. Tuul pöördub lõunakaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 9 kuni 14 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Läänemere järgmine madalrõhulohk. Öösel on vihmapilvi tihedamalt, päeval hõredamalt. Öösel puhub lõunakaare, päeval enamasti edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 8 kuni 13 kraadi, selgema taeva all võib kraad-paar enam olla.

Esmaspäeval tugevneb üürikeseks kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 14 kuni 18 kraadi, Eesti lõunaservas võib veel paar kraadi kõrgemale tõusta.

Teisipäeval liigub üle Eesti järgmine madalrõhulohk ja toob vihma. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 10, päeval Lääne-Eestis 9 kuni 13, ida pool 14 kuni 18 kraadi.

Kolmapäeva öö hakul sajab eemalduva madalrõhulohu järel veel vihma. Seejärel tugevnev kõrgrõhuhari hoiab suurema osa ajast sajuta. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 7, päeval 8 kuni 13 kraadi. Tuul puhub valdavalt edelast ja on mõõdukas, õhtupoolikul pöördub tuul lõunasse ja läheb pisut tugevamaks. Läänepoolse madalrõhkkonna survel suureneb ka sajuhoogude tõenäosus.