Kõige suuremad tuuleiilid raputavad Lääne- ja Põhja-Eestit. Ilmateenistus palub liiklejail läbi mõelda oma väljasõidud ja võimaluse korral lükata need edasi ilma paranemiseni. Tuul on murdnud puu auto peale Kalamajas, Kehra Kreuzwaldi pargis ning Kehra kooli hoovis. Tallinnas Tedre tänaval murdus puu kortermaja sisse.

Ka raudtee on täna langenud mitmeid puid. Näiteks Tallinnast Viljandisse suunduv Elroni rong pidi tegema peatuse Kohila kandis, kus oli raudteele kukkunud puu. Reisijad aitasid puu raudteelt eemaldada ja rong sai sõitu jätkata.

Ka eurosaadik Indrek Tarandi naabri aias möllavad päästjad, et likvideerida tuulekahjustusi:

Päästeamet soovitab, et õuest võiks kokku korjata kerged ja lahtised esemed ning parkida sõiduautod lagedale või garaaži.

Väljas liikudes ja autoga sõites tuleb olla ettevaatlik, sest väga tugeva tuulega võivad murduda puud ja lendu võivad minna ka reklaamtahvlid.

Juba on laekunud teated esimestest suurtest kukkunud puudest. Võimalikest juhtumitest tuleks võimaluse korral teavitada häirekeskust 112 või Tallinna abitelefoni 1345. Teateid liiklejatelt oodatakse ka maanteeameti lühinumbril 1510.