Viimaste vaatlusandmete järgi peab lisaks suurele lumeüllatusele võitlema täna ka tuulega. Naissaarel puhub praegu tuul kuni 28 meetrit sekundis, Pakril 27, Pirital 22. Kirdetuul on ka saartel vali, Kuressaares ulatub tuul kuni 17 meetrini sekundis, Kärdlas puhub see 15 meetrit sekundis.

Lainekõrgus võib merel olla kuni viis meetrit Soome lahel, Liivi lahel kuni kolm meetrit.

Tuulega sajab jätkuvalt üle Eesti ka lörtsi ning vihma, lumesadu on tänaseks lõppenud. Hommikuks jäävad sajuhood vähemaks, taastub parem nähtavus.

Elektrilevi andmetel on elekter ära üle 9600 inimesel. Päästeameti sõnul on väljakutseid langengud puude osas samuti ohtralt. Ainult Tallinnas ning selle lähistel oli viimase viie tunniga väljakutseid puude eemaldamiseks üle kolmekümne.

Tuul teeb ohtralt kurja. Näiteks Viimsis on see maha lükanud reklaamtahvleid ning tee katnud kõiksugu metsakraamiga. Pidevalt sajab taevast alla lörtsi, mis muudab kehvemaks nähtavust.

Puid on kukkunud teele ette ka Muugal ning Tallinnas, näiteks on ohtralt pääste väljakutseid Koplis, Kassisabas ning Telliskivis.

See, et ära läks elekter, ei tähenda, et peod pidamata jääks. Saarepeedi vallas toimus kontsert prožektori valguse asemel küünlavalges.