Kolmapäeval kõrgrõhkkond kaugeneb, üle Skandinaavia põhjatipu liigub madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda jõuab soe ja niiske õhumass Eestisse. Õhumassi vahetusega kaasnev sadu algab lumena, hiljem läheb üle lörtsiks ja vihmaks. On jäidet ja udu. Öösel ulatub tugev edelatuul puhanguti 15, rannikul 20 m/s, hommikul pöördub lääne poolt alates läände ja loodesse ning jääb veidi nõrgemaks. Õhutemperatuur on öö hakul Lääne-Eestis 0..-4, Kesk- ja Ida-Eestis -5..-9, pärast keskööd tõuseb ja on hommikul vaid Ida-Eestis veel alla 0°C. Päeval pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Lääne- ja loodetuul ulatub puhanguti 12, rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4°C.

Neljapäeval liigub Atlandilt juba järgmine madalrõhkkond Skandinaavia põhjaaladele ja selle lõunaserva mööda lisandub ka Eestisse niiskust. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul, soojas õhumassis on puhanguid 15 m/s, päeval rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1..+3, ida pool -2..-6, hommikuks tõuseb üle 0°C, päeval on +2..+6°C.

Reedel on veidi tugevam kõrgrõhuharja mõju ja vaid mõnes kohas sajab nõrka vihma. Puhub tugev lääne- ja edelatuul, puhangud ulatuvas 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval +2..+5°C.

Laupäeva jääb idapoolne kõrgrõhuala Venemaale püsima. Lääne poolt suureneb madalrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail sajab meil lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval +1..+4°C.

Pühapäeval tugevneb madalrõhkkonna mõju. Sajab lörtsi ja vihma, vaid Kagu-Eestis on saju võimalus veidi väiksem. Puhub tugev lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 0..+4°C.

Esmaspäeval jõuab Atlandilt Skandinaavia rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Kord siin, kord seal sajab veidi lörtsi ja vihma. Vastu õhtut jõuab saartele uus tihe sajuala. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 0..+3°C.

Teisipäeval jääb Skandinaavia madalrõhkkonna tugevasse haardesse ja selle serv ulatub üle Läänemere. Eestis sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 1..+2, päeval +1..+3°C.