Kolmapäeval liigub madalrõhuala serva mööda väike osatsüklon Rootsi rannikule. Aeg-ajalt sajab vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul, puhanguid 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +3..+6 kraadi.

Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala serv, Venemaad katab aga võimas kõrgrõhuala ning Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile. Aeg-ajalt sajab vihma, õhtul tuleb enam sekka lörtsi. Öösel puhub veel võrdlemisi tugev kagutuul, päevaks tuul nõrgeneb ja puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+4 kraadi.

Reedel suundub lõunavoolus madalrõhuvöönd üle Eesti. Sajab enamasti lörtsi. Tuul puhub öösel Ida-Eestis idakaarest, Lääne-Eestis läänekaarest, päeval kõikjal edelast ja läänest ning on tänastel andmetel mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1..+2 kraadi.

Laupäeval üks madalrõhkkond eemaldub, päeva peale läheneb lõuna poolt uus. Kahe tihedama sajuala vahel tuleb meil kohatisi lume- ja lörtsihooge. Tuul öösel vaibub, päeval pöördub kagusse ja õhtu poole tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -1..+2 kraadi.

Pühapäeval laieneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna serv Läänemere kohale ning toob lörtsi ja lund. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 0..+3 kraadi.

Esmaspäeval ulatub madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Öö on tiheda lörtsisajuga, päeval saju võimalus väheneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+1, päeval 0..+2 kraadi.

Teisipäeval on madalrõhkkonna mõju väiksem. Kohati sajab lörtsi, õhtu poole muutub sadu laialdasemaks. Õhutemperatuur on öösel -1..+1, päeval 0..+2 kraadi.