Neljapäeval liigub järgmine madalrõhkkond Skandinaavia põhjatipust üle Karjala Loode-Venemaale ja selle servast võib ka Eestisse vihmahooge jõuda. Öösel puhub läänekaare tuul 5 kuni 12 meetrit sekundis.

Sisemaal pärast keskööd lühiajaliselt tuul nõrgeneb, hommikul tugevneb edela- ja läänetuul puhanguti kuni 17, loode- ja põhjarannikul päeval kuni 21 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub tuul loodesse ja õhtul tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Reedeks tugevneb kõrgrõhuhari ning ilm on sajuta ja selgema taevaga. Tuul jääb nõrgemaks ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 8 kuni 13 kraadi.

Nädalavahetuseks koondub tsüklonaalne tegevus Norra merele ja laieneb idaservaga üle Skandinaavia. Läänemere ääres pöördub õhuvool edelasse ja selles kandub meile kevadine soe.

Laupäeval nihkub kõrgrõhuhari küll Venemaa poole, kuid hoiab Eesti ilma veel sajuta. Tuul pöördub lõunakaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 10 kuni 15 kraadi, Lõuna-Eestis võib tõusta paar kraadi kõrgemale, meretuulega rannikul aga jääb alla 10 soojakraadi.

Pühapäeval on madalrõhkkonna mõju tugevam ja siin-seal sajab vihma (tõenäosus 50-75 protsenti). Öösel puhub lõunakaare, päeval enamasti edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 10 kuni 15 kraadi, selgema taeva all võib veel paar kraadi enam olla.

Esmaspäeval lisandub lõunavoolus niiskust ja vihma tõenäosus on võrdlemisi suur (50, kohati kuni 75 protsenti). Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 14 kuni 17 soojakraadi. Kui õhuvool kiireneb ning lõunakaarest taas soojale lisa tuleb, siis tõuseb temperatuur kuni 20 kraadini.

Teisipäeval jätkub edelavoolus sooja ja niiske õhu juurdevool. Siin-seal sajab vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 13 kuni 18 soojakraadi.