Öösel puhub võrdlemisi nõrk lõunakaare tuul, mis päeval tugevneb Ida-Eestis kuni 12 meetrini sekundis, Lääne-Eestis pöördub tuul läänekaarde ja on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, päeval 10 kuni 14 soojakraadi. Lääne-Eesti sisealadel kuni 17 kraadi, meretuulega rannikud on aga jahedad, vahendab ilmateenistus.

Reedel pöördub õhuvool edelasse ning tihedam sajuala ühes soojusega kandub idapiiri taha. Kohatiste vihmahoogude võimalus püsib. Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 11 kuni 15 soojakraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öö on enamasti sajuta, päeval võib mandril kohati hoovihma sadada. Läänekaare tuul on sisemaal nõrk, rannikul mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 0..+6, päeval 11 kuni 15 soojakraadi.

Pühapäeval jääb Eesti läänepoolse kõrgrõhkkonna ja Soome kohal oleva madalrõhkkonna piirimaile. Siin-seal sajab hoovihma. Tuul puhub lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, õhtul pöördub läänekaarde ja läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, maapinna lähedal pole välistatud langus nullkraadi ümbrusse, päeval on soojakraade 11 kuni 16.

Esmaspäeval muutub kõrgrõhkkond jõulisemaks ja ka teisipäev võib selle mõjul enamasti sajuta olla. Läänekaare tuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel +2..+7 ja kus tuul nõrgem, seal pole välistatud maapinna lähedal langus nullkraadi ümbrusse, päeval on soojakraade 10 kuni 15, päikeselisemates paikades veel paar-kolm kraadi enam.

Ilmateenistuse andmetel on arvutused alates pühapäevast väga vastuolulised ja seetõttu võib järgnevatel päevadel prognoos muutuda.