Riigi ilmateenistuse sõnul jätkub reedel lääne poolt madalrõhkkonna surve. Öö ja ennelõuna on selgema taevaga ja sajuta. Pärastlõunal jõuavad hoovihm ja äike saartele. Õhtul kohtab äikesevihmahooge mandril lääneosas. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja kagutuul, puhanguti 14 meetrit sekundis, saartel pöördub tuul õhtul edelasse. Õhutemperatuur on öösel 11-15, saartel ja läänerannikul kuni 18, päeval 24-27 kraadi, rannikul paar kraadi vähem.

Laupäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogude ja äikesega Eesti kohale ja sajuhood võivad kohati tugevad olla. Päeval on Lääne-Eestis taevas juba selgem ja sajuvõimalus väike, Ida-Eestis on õhtuni sajuhooge, püsib äikeseoht ja tugevate sajuhoogude võimalus. Tuul puhub öösel lõunakaarest ja on öö hakul veel tugev, puhangud ulatuvad 14 meetrini sekundis, saartel pöördub hommikuks ja mandril päeva peale tuul edelasse ja läände ning on õhtul vastu Läänemerd taas tugevam. Õhutemperatuur on öösel 13-18, päeval 17-22 kraadi.

Pühapäeva ööks tugevneb üürikeseks kõrgrõhuhari. Ida-Eestis on öö hakul veel sajuhooge ning teisalt võib veidi vihma tibada ka Saaremaal ja Hiiumaal. Läänekaare tuul on mandril mõõdukas, tugevamaid edelatuule puhanguid võib saartel olla. Päeval läheneb lõuna poolt madalrõhkkond ühes tihedate vihmapilvedega. Vajab veel täpsustamist, kas see võtab suuna Läänemerele või liigub otse Eesti suunas ning vastavalt sellele kujuneb ka tuule suund ja kiirus ning saju jõudmine kas juba keskpäevaks või alles vastu õhtut. Sajuhood võivad tugevad olla ja suureneb äikeseoht. Õhutemperatuur on öösel 9-14, rannikul kuni 16, päeval 17-22 kraadi ja kui jõuab soojem õhumass, siis tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Esmaspäeva öö tuleb madalrõhkkonna servas hoovihmaga, on äikeseoht ning sajuhood võivad tugevad olla. Päeval on tugevneva kõrgrõhuharja mõjul vihmahooge harvem. Tuul pöördub läänekaarde ja on tugev eelkõige öösel. Õhutemperatuur on öösel 10-14, rannikul kuni 17, päeval 16-20 kraadi.

Teisipäeval muutub kõrgrõhkkond veel võimsamaks ja saju võimalus on üsna väike. Tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel 6-11, rannikul kuni 16, päeval 18-20 kraadi.

Kolmapäeval kõrgrõhkkond eemaldub, kuid jääb servaga Eestit katma. Öö on selge, rahulik ja jahe, õhutemperatuur on 5-10, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval võib niiskemat õhku jõuda ning kohati hoovihma sadada. Tuul pöördub idakaarde ja muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur tõuseb 17-21 kraadini.