Madalrõhuala eemaldub aeglaselt kirdesse, kuid jääb kõrgemates õhukihtides väheliikuvaks, sellest ka järgmiste päevade hoovihmad, kuigi samal ajal tugevneb Norra merel kõrgrõhuala, mis laieneb Skandinaaviasse ja sirutab oma lõunaserva Baltimaade kohale. Hoovihma võimalus püsib ja on suurem idapoolses Eesti osas, kuid päev-päevalt siiski väheneb.

Neljapäeval öösel sajab kohati, päeval on mitmel pool oodata hoovihma, Sajuhood on lühiajalised ja sajuhulgad väikesed. Puhub nõrk ja mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5 kuni 11, rannikul kohati 14 kraadi, päeval 16 kuni 20 kraadi.

Reede öö on sajuta, päeval võib kohati hoovihma sadada, Ida-Eestis on hoovihma võimalus ligi 50 protsenti, Lääne-Eestis alla 30 protsendi. Läänekaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, rannikul kohati 14 kraadi, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Laupäev tuleb olulise sajuta. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 6 kuni 11, rannikul kohati 14 kraadi, päeval 18 kuni 22 kraadi.

Pühapäeva öö sajuta, päeval sajab kohati hoovihma. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, rannikul kohati 15, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Uue nädala ilm sõltub kõrgrõhuala tugevusest. Kui sel jõudu jagub, püsib peamiselt sajuta soe ilm ka esmaspäeval ja teisipäeval. Kui aga Läänemere lõunaossa jõudev madalrõhkkond osutub aktiivsemaks, tuleb nädala algus vihmane ja ka päevased õhutemperatuuri maksimumid päädivad 20 kraadiga.

Esmaspäeval ja teisipäeval vihma võimalus suureneb. Õhutemperatuur on öösiti 10 kuni 16, päevasel ajal 18 kuni 24 kraadi, saju korral on päevane õhutemperatuur madalam.