Öösiti on oodata kuni 15 külmakraadi ning päevasel ajal kuni seitse. Ilm on sajuta kuni teisipäevani, mil on oodata lume- ja lörtsisadu.

Reedest pühapäevani määrab meie ilma külma õhumassiga kõrgrõhuala. Taevas selgineb ja märkimisväärset sadu oodata pole. Õhutemperatuur langeb, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Homme on sajuta nõrga lõunakaare tuulega ilm. Õhutemperatuur langeb öösel -3 kuni -10, päeval on -1 kuni -7, saartel püsib 0 kraadi lähedal.

Laupäeval ja pühapäeval on sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel mandril -7 kuni -12, kohati kuni -15, saartel -2 kuni -7, päeval -1 kuni -7 kraadi.

Esmaspäeval kõrgrõhuala kese eemaldub aeglaselt kagusse. Ilm on jätkuvalt sajuta ja tuul nõrk. Õhutemperatuur on öösel mandril -8 kuni -12, kohati kuni -15, saartel -3 kuni -7, päeval on 0 kuni -7 kraadi.

Teisipäeval jõuab Atlandilt Skandinaaviasse madalrõhulohk, kuid Eesti ilma määrab veel nõrgeneva kõrgrõhuala loodeserv. Lõunakaare tuul tasapisi tugevneb ja saartel suureneb sajuvõimalus 50 protsendini. Õhutemperatuur on öösel mandril -7 kuni -12, kohati kuni -15, saartel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -5, kohati -7 kraadi.

Kolmapäeval liigub Läänemerelt meile madalrõhulohk. Lõuna- ja edelatuul tugevneb veelgi. Saartest alates hakkab sadama lund ja lörtsi. Õhutemperatuur on öösel -6 kuni -12, saartel ja läänerannikul -1 kuni -5, õhtuks tõuseb Ida-Eestis -1 kuni -4, Lääne-Eestis 0 kuni +5 kraadi.

Neljapäeval liigub see madalrõhulohk üle Eesti itta. Öösel sajab lund, lörtsi ja vihma, päeval enamasti vihma. Tänastel andmetel on sajuhulk väike. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel Ida-Eestis -2 kuni -7, Lääne-Eestis 0 kuni +4, päeval 0 kuni +5 kraadi.