Homme, teisipäeval tuleb kõrgrõhkkonna servas Eestis põhiliselt sajuta. Vaid üksik tiba vihma võib tulla ja võimalus on eelkõige Lääne-Eesti saartel (25-50%). Tuul on öösel nõrk ja valdavalt idakaarest, päeval tugevneb veidi kagutuul. Õhutemperatuur öösel -2..+3, rannikul kuni 7°C, päeval 6..10°C.

Kolmapäeval pöördub õhuvool lõunasse ning lisandub soojemat ja niiskemat õhku. Kohatiste vihmahoogude tõenäosus on suurem Lääne-Eestis (~50%). Kagutuul on öösel ja ennelõunal veel mõõdukas, õhtu poole tugevneb. Õhutemperatuur öösel -2..+3, rannikul kuni 7°C, päeval 6..11°C.

Neljapäeval jõuab Skandinaavia põhjatippu aktiivne madalrõhkkond ja selle serv laieneb Läänemere ümbrusse ning toob vihma. Lõuna- ja kagutuul tugevneb puhanguti 15, rannikul 20 m/s (tõenäosusega meie rannikuvetes kuni 50%, Läänemerel kuni 75%). Õhutemperatuur öösel 0..+5, Kagu-Eestis võib langeda alla 0°C, saartel kuni +8, päeval 5..10, saartel kuni 12°C.

Reede öösel ja hommikul sajab eemalduva madalrõhulohu järel veel vihma. Päeva peale ilm paraneb. Tuul on öö hakul tugev ja puhub valdavalt edelast, hommikuks jääb nõrgemaks, päeval pöördub loodesse ning muutub uuesti tugevamaks. Õhutemperatuur öösel 4..9, päeval 8..12°C.

Laupäevaks tugevneb kõrgrõhkkond ja ilm on sajuta. Tuul puhub öösel loodest ja jääb nõrgemaks, päeval pöördub edelasse ning õhtu poole tugevneb uuesti. Õhutemperatuur öösel 3..8, päeval 7..12°C.

Pühapäeval läheneb Skandinaaviale uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere poole. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Nõrk vihm võib päeva peale Loode-Eestisse jõuda. Õhutemperatuur öösel 0..+5, saartel kuni +8, päeval 7..12°C.