Neljapäev tuleb kõrg- ja madalrõhkkonna piirimail suurema sajuta. Siiski pole välistatud, et üksikutes kohtades poetab õrna lund. Tuul mandril vaibub, saartel ulatub kagutuul puhanguti üle 10 m/s. Õhutemperatuur on öösel -5. kuni -10, kui taevas veel mõnes kohas selgemaks jääb, siis langeb paar-kolm kraadi madalamale, päeval tõuseb -3 kuni +2-ni.

Reedel jääb Euroopa põhjaalade kohale kõrgrõhuala ning Lääne- ja Kesk-Euroopa kohal on mitmeosaline madalrõhuala, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis. Kahe erineva rõhuala kokkupuutealal sajab Eestis kohati lund, päeval võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub ida- ja kagutuul sisemaal kuni 7 m/s, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, õhtul pöördub kirdesse. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, kohati kuni -8, päeval tõuseb -1 kuni +2-ni.

Nädalavahetusest alates muutub ilm pehmemaks. Saju sekka tuleb enam märgi helbeid ja ka vihma ning suureneb jäite- ja teedel libeduseoht.

Laupäeval liigub Ukrainast madalrõhkkond põhja poole ja selle eel liikuv pilveala läheneb Eestile. Öösel sajab vaid üksikutes kohtades nõrka lund. Päeval laieneb lumepilvede serv üle Peipsi, Ida-Eestis võib sekka ka lörtsi tulla. Õhtul saju võimalus uuesti väheneb. Tuul puhub idakaarest ja on sisemaal nõrk, saartel võib tugevneda. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval tõuseb maksimum 0 kuni +2-ni, kuid sisemaal jääb nii enne- kui pärastlõunal enamasti miinuspoolele ja 0°C lähedase temperatuuri tõttu on libeduseoht suur.

Pühapäeva öösel pole välistatud üksik nõrk lumehoog. Päeval laieneb Kesk-Euroopast madalrõhkkonna serv üle Läänemere. Ennelõunal on saju võimalus veel väike, õhtupoolikul jõuab Edela-Eestisse uus sajuala ning hakkab lörtsi ja vihma sadama. Kagu- ja idatuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +3.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkond üle Läänemere. Öösel sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul. Päeval on sadu tõenäolisem vaid Ida-Eestis. Lõunakaare tuul rahuneb. Lisandub soojemat õhku ja temperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Teisipäeva öö on madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail enamasti sajuta. Puhub võrdlemisi nõrk kagu- ja lõunatuul. Päeva jooksul suureneb madalrõhkkonna mõju. Lõunakaarest lisandub niiskust ning hakkab lörtsi ja vihma sadama. Tuul pöördub idakaarde ja võib uuesti tugevneda. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +1, sisemaal võib taevas mõneks tunniks selgineda ja siis langeb -5 ümbrusse, päeval tõuseb 0 kuni +5-ni.

Kolmapäeval jõuab Lõuna poolt Leedu kohale ja laieneb servaga üle Eesti. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni.+3, päeval 0 kuni +4. Pole välistatud, et Lõuna-Eestit riivab soojema õhumassi serv ja temperatuur tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.