Ööks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Õhutemperatuur on -4 kuni +1 kraadi.

Päeval jõuab Norra rannikule aktiivne madalrõhkkond. Pealelõunal pilvisus tiheneb ja Lääne-Eestisse jõudev nõrk vihmasadu levib ida poole. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur tõuseb 3 kuni 9 kraadini.

Kolmapäeval jääme loodest kagusse liikuva madalrõhulohu mõjutada. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool vähest vihma, õhtul Kirde-Eestis ka lörtsi. Öösel puhub edela- ja läänetuul 5-11, öö hakul saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s, päeval jooksul pöördub tuul loodesse ja veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +3 kuni +8 kraadi.

Neljapäeval hakkab vähehaaval ilma määrama Lõuna-Rootsi kohal tugevnev kõrgrõhkkond, mis laieneb Soome suunas. Öösel võib Ida-Eestis veel veidi vihma ja lörtsi sadada, kuid päev on olulise sajuta. Puhub mõõdukas põhja- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -3, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Nädalavahetusel on peamiselt sajuta ilm

Reedest esmaspäevani on Eestis peamine ilmategija üle Soome itta liikuva kõrgrõhkkonna lõunaserv. Püsib peamiselt sajuta ilm, vaid laupäeval ja pühapäeval, kui lõunapoolse madalrõhuala serv meieni ulatub võib Lõuna - Eestis veidi lund ja lörtsis sadada.

Reedel püsib kõrgrõhkkonna serv Eesti kohal ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas, rannikul tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval on veidi pilvisem ja kohati võib Lõuna-Eestis veidi lörtsi, lund või vihma sadada. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Esmaspäeval on meil kõrgrõhkkonna lääneservas sajuta ilm. Puhub mõõdukas või nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +2, päeval +4 kuni +9 kraadi.