Reede öösel madalrõhkkond kaugeneb ja saju võimalus väheneb. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on 9 kuni 14 kraadi. Ennelõunal on ilm üksikute sajuhoogudega ja võrdlemisi rahulik. Pärastlõunal jõuab Läänemere lõunarannikule "lõunatsüklon" ja laieneb põhja poole. Edela-Eestist alates pilvisus tiheneb ja vastu õhtut hakkab vihma sadama. Õhtul laieneb tihe sadu üle Eesti ja suureneb äikeseoht. Idakaare tuul uuesti tugevneb, õhtul on Saaremaa rannikul ja Liivi lahel puhanguid 14 m/s. Õhutemperatuur on 21 kuni 25 kraadi, kuid meretuulega rannikul jääb see veidi alla 20 kraadi.

Laupäeval liigub madalrõhkkond piki Läänemerd põhja poole ja jõuab õhtul tõenäoliselt Soome. Öösel sajab tihedat vihma, päeval tuleb sadu hoogudena ja intensiivsus on väiksem. Tuul puhub öösel idast ja kagust, päeval valdavalt lõunast ja edelast ning on tugev, puhangud ulatuvad 17, rannikul 20 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 14 kuni 20 kraadi.

Pühapäeval madalrõhkkond eemaldub ja selle järel sajab siin-seal hoovihma. Saju tõenäosus pärast keskööd on 25%, mandril päeval 50-60%. Tuul on tugev ja puhub valdavalt edelast, puhangud ulatuvad 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 14, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Esmaspäeval liigub Skandinaaviast Soome poole väike madalrõhkkond ja selle servast jõuab ka meile pilverünki, millest kohati hoogvihma tuleb. Saju tõenäosus on kuni 50%. Edela- ja läänetuul on tuntav, ulatub puhanguti 12, rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 8 kuni 13, päeval 17 kuni 22 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas enamasti sajuta. Vihma tõenäosus on 25%. Tuul vaibub. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 17 kuni 21 kraadi. Kui aga soojem õhumass Eestisse jõuab, siis tõuseb temperatuur 25 kraadi ümbrusse.

Kolmapäeval kõrgrõhkkond tugevneb ja ilm on sajuta. Tuul on võrdlemisi nõrk. Õhuvool kaldub lõunasse ja lisandub sooja. Õhutemperatuur on öösel 8..13°C, päeval 19..25°C.

Neljapäeval katab Eestit kõrgrõhkkonna lääneserv. Päeval sajab kohati hoovihma. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, päeval 20 kuni 25 kraadi. Kui õhuvool lõunas püsib, siis võib saabuvas õhumassis maksimumnäidud veel paar kraadi kõrgemale tõusta.