Laupäeval liigub kõrgrõhkkond Venemaale ja Eesti jääb selle lääneserva. Pilvi on vähe, ilm on kuiv ja rahulik. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, rannikul kohati kuni 13, päeval 22 kuni 26 kraadi, meretuulega rannikul 17 kraadi.

Pühapäeva öösel liigub üle Soome kagusse madalrõhulohk. Õhukesi kõrgeid pilvi lisandub ka meile, kuid sadu neist ei tule. Päeva peale tugevneb Skandinaaviast uue kõrgrõhkkonna mõju, tuul pöördub põhjakaarde ning muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 12 kraadi, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval ulatub 17 põhjarannikul kuni 27 kraadini Lõuna-Eestis.

Esmaspäeval liigub kõrgrõhkkond Skandinaaviast Soome lahe äärde ja selle vahetus läheduses on taevas enamasti selge ja kuiv. Puhub mõõdukas idakaare tuul. Lisandub õige pisut jahedamat õhku. Õhutemperatuur öösel 6 kuni 11, rannikul paiguti 14 kraadi. Päeval 20 kuni 25 kraadi, põhjakaare tuulele avatud rannikul on jahedam.

Teisipäev jätkab kõrgrõhkkonna mõjualas ilusa ja suhteliselt vaikse ilmaga. Õhutemperatuur öösel 8 kuni 12, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval 25 kuni 28, meretuulega rannikul jääb ülempiiriks 20 kraadi.

Kolmapäeval libiseb üle Eesti kagusse väheaktiivne madalrõhulohk, pilverünki on enam, kuid saju tõenäosus on väike. Tuul puhub läänekaarest ja tugevneb päeval, rannikul ulatub puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10 kuni 15, Lõuna-Eestis võib veel paar kraadi soojem olla, päeval 25 kuni 29, meretuulele avatud rannikul 19 kraadi piires.

Neljapäeval tugevneb põhja poolt uus ja veidi jahedam kõrgrõhkkond. Ööga pilverüngad eemalduvad ja päev tuleb päikesepaisteline. Tuul pöördub põhjakaarde ja on tuntav, rannikul ulatuvad puhangud 14 m/s. Õhutemperatuur öösel 7 kuni 12, Lõuna-Eestis võib kuni 15 kraadi olla, päeval on 17 kuni 22 kraadi.

Reede tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 9, maapinna lähedal võib 0 ümbrusse langeda, rannikul on kuni 14, päeval on 19 kuni 23 kraadi.