Teisipäeval liigub madalrõhkkond Läänemerelt üle Balti riikide Venemaale. Sajab hoovihma. Päeva peale Lääne-Eestis pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub edelasse ja läände, Lääne-Eestis loodesse ja tugevneb hommikuks 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 12..16, päeval 14..15°C-st sajupilvede all kuni 18°C-ni kuivematel tundidel.

Kolmapäeval tugevneb Balti riikide kohal kõrgrõhuhari. Aga kuna nii Skandinaavia kui Soome jäävad madalrõhuala mõjusfääri, siis üksikud vihmahood on ikka võimalikud. Tuul puhub läänekaarest ja on puhanguti tugev veel öö hakul ning seejärel rahuneb, õhtul hakkab saartel taas edelatuul tugevnema. Õhutemperatuur on öösel 7..12, rannikul 15°C ümber, päeval 18..21°C.

Neljapäeval koondub kõrgrõhkkond Venemaa kohale, Skandinaavia poolt aga avaldab survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail tugevneb meil edelatuul. Öö on sajuta. Päeval on taas sajuhoogusid üle Eesti. Edelavoolus saabuv õhumass on võrdlemisi soe ja temperatuur on öösel 9..13, rannikul 15°C, päeval 19..22°C.

Reede ööks pilved hõrenevad ja suuremat sadu ei tule. Päeval riivab Eestit madalrõhulohk, rünksajupilvede on arenguks tingimused soodsamad ning vihmahood väga tõenäolised 30-60%). Puhub mõõdukas edela- ja läänetuul, päeval on tugevamaid puhanguid ning pöördub saartest alates loodesse. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 16..20°C.

Laupäeval laieneb Kesk-Euroopa kohalt kõrgrõhuala üle Balti riikide. Pilved hõrenevad ja ilm on sajuta. Tuul puhub läänekaarest ja jääb nõrgaks. Õhutemperatuur on öösel 5..10, rannikul kuni 14, päeval 15..18°C.

Pühapäeva öösel tuleb kõrgrõhuala Balti riikide idapiiri taha. Ilm on sajuta, vaikne ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur 4..9, rannikul 14°C-ni. Päeval eemaldub kõrgrõhuala Venemaale ja Läänemerele laieneb madalrõhkkonna serv. Kahe rõhuala piirimail pöördub õhuvool lõunasse ja soojem õhumass pääseb taas meie maile. Lisanduvast pilvekihist aga veel tõenäoliselt sadu ei tule. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning muutub tuntavamaks. Õhusooja on 16..21°C.

Esmaspäeval tuleb vihmale lisa, kui madalrõhuvöönd üle Eesti laieneb. Kõrgrõhkkonna positsiooni kindlustumisel aga suuremat sadu ei tule. Kuna prognoospilt on vastuoluline, siis tõenäolisem prognoos selgub järgnevatel päevadel. Õhutemperatuur on öösel 8..13, rannikul kuni 15, päeval 16..19, kuivema ilmaga tõuseb üle 20°C.