Teisipäeval koondub madalrõhkkond Norra rannikule ja selle lohk liigub edasi Soome poole ning riivab ka Eestit. Öösel sajab Lääne-Eestis lörtsi ja vihma, ida pool on saju võimalus väiksem. Öö hakul puhub tugev kagutuul, pärast keskööd tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0..-5, saartel ja läänerannikul 0..+3°C. Päeval sajab Lääne-Eestis lörtsi ja vihma, idapoolsetes maakondades tuleb kohati veidi lund ja lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 5-12 m/s. Õhutemperatuur tõuseb -2..+3°C, saartel õhtuks +5°C-ni.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu, kuid selle äärmine lõunaserv puistab meil siin-seal sademeid ning seda nii lume, lörtsi kui vihmana. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-3, saartel ja läänerannikul 0..+3°C, päeval -1..+4°C.

Neljapäeval jääme idapoolse kõrgrõhkkonna ja Läänemerele ulatuva madalrõhulohu piirimaile. Siin-seal tuleb nõrkasid sajuhooge. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -2..+3, ida pool võib kuni -5°C-ni langeda, päeval -3..+2°C.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on märkimisväärse sajuta. Tuul pöördub kagusse ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, saartel ja läänerannikul on napilt plusspoolel, päeval -4..+1°C.

Laupäev ja pühapäev on kõrgrõhkkonna servas enamasti sajuta. Kagu- ja lõunatuul muutub tasapisi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, Kagu-Eestis kuni -10, ööl vastu pühapäeva langeb selgineva taeva all -6..-12°C-ni, päeval on -1..-7°C.

Esmaspäeval jääb tõenäoliselt ülekaalu Venemaal püsiv võimas kõrgrõhuala. Kuid selle serva mööda võib päeva peale Läänemere idakaldale lumehooge jõuda. Skandinaaviast survet avaldava madalrõhkkonna mõjul paisub kagu- ja lõunatuul tugevaks ning soojem õhumass kandub lähemale.

Tänaste liikumiskiiruste juures on öine õhutemperatuur on -2..-7, Kagu-Eestis võib veel -10°C-ni langeda, päeval 0..-5°C. Kui aga läänepoolne mahedam õhumass jõulisemalt läheneb, siis võib temperatuurifoon kõrgemaks kujuneda.