Teisipäeval jääme nõrgeneva madalrõhkkonna serva. Öö hakul sajab lörtsi ja vihma, Ida-Eestis võib ka lund tulla. Sadu on võrdlemisi nõrk, kuni 1 mm. Pärast keskööd lääne poolt alates saju võimalus väheneb. Päeval võib vaid kohati veidi vihma ja lörtsi sadada. Puhub edelatuul 5-9, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeva öö on kohatiste lörtsi- ja vihmahoogudega. Puhub mõõdukas edelatuul, mis vastu hommikut tugevneb. Päeval jõuab Islandilt Norra merele uus ja väga aktiivne madalrõhkkond ning selle idaserv laieneb Läänemere äärde. Suurem sadu veel ei jõua, küll aga on piisavalt niiskust kohatisteks sajuhoogudeks. Lõuna- ja edelatuul paisub tugevaks, puhanguid on õhtul mandril 15, saartel 20 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +3 kraadi.

Neljapäeval läheneb madalrõhkkond Norra rannikule ja selle tihe sajuala tõenäoliselt laieneb Eestisse. Mandril sajab lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma. Edela- ja lõunatuul on öösel väga tugev, puhangud ulatuvad 20 m/s, päeva peale tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -3 kuni +3 kraadi.

Reedel jääb vana madalrõhkkond Norra merele tiirlema ja selle servas võib Skandinaavia kohal uus osatsüklon tekkida. Sel juhul lisandub sajupilvi ja tuul paisub uuesti tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +4 kraadi.