Homme püsib Põhja-Euroopa kohal kõrgrõhuala ja selle mõju tugevneb ka Eestis. Öö on selge, päevaks tekib pilverünki, aga ilm on ikka sajuta.

Tuul on sisemaal võrdlemisi nõrk, rannikul mõõdukas ja puhub valdavalt kirdest. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 23 kuni 26 kraadi, tuulepealsel rannikul on jahedam.

Kolmapäeval tugevneb kõrgrõhuala veelgi. Pilvi võib enam olla, aga saju võimalus on ikka väike (kuni 25%). Puhub võrdlemisi nõrk põhjakaare tuul, vaid Saaremaa ja Hiiumaa ning Põhja-Eesti rannikul on mõõduka tugevusega.

Sooja on öösel 12 kuni 17, päevaks lisandub kirdevoolus soojemat õhku ja temperatuur tõuseb sisemaal 25 kuni 28 kraadini, jahedam on vaid tuulepealsel rannikul.

Neljapäeval püsib Eesti kohal kõrgrõhuala, kuid selle idaserva mööda liikuva madalrõhulohu piirest võib niiskust lisanduda ning päeval on hoovihma ja ka äikese võimalus mandril suurem, 25-50 protsenti.

Lääne-Eesti saartel on ilm enamasti päikeseline ja kuiv. Põhjakaare tuul püsib enamasti nõrgana. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 25 kuni 29 kraadi, meretuulega rannikul ja sajuhoogude korral on jahedam.

Reedel on taas ülekaalus kõrgrõhuala. Taevas on selgem ja ilm sajuta. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Sooja on öösel 12 kuni 17, päeval 25 kuni 29 kraadi, briisituulega rannikul on jahedam.

Laupäeval ja pühapäeval kandub kõrgrõhuala Eestile lähemale. Ööd on selged. Päeval tekib laiguti pilverünki, aga sajuhoogude võimalus jääb alla 25 protsendi. Tuul puhub idakaarest ja on võrdlemisi nõrk. Sooja on öösiti 12 kuni 17, päeval 25 kuni 29 kraadi.