Teisipäeval ja kolmapäeval ulatub üle Eesti Venemaal paikneva kõrgrõhkkonna loodeserv. Ilm on valdavalt sajuta. Läänemerel suureneva madalrõhkkonna mõju tõttu jätkub lõuna- ja kagutuule tugevnemine. Tingimused muutuvad soodsamaks pilvede hajumiseks ning õhutemperatuur langeb öösel -4..+1, meretuulega rannikul kuni +6°C-ni, päeval 3..8°C.

Neljapäeval püsib Euroopa ja Venemaal põhjaosas kõrgrõhuala ning Kesk-Euroopat katab ikka madalrõhuala ning Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile. Ilm on enamasti sajuta, kuid võrdlemisi tugeva ida- ja kagutuulega. Õhutemperatuur öösel 0..-4, rannikul kuni +6°C, päeval 3..6°C.

Reedel saab Kesk-Euroopasse liikuv madalrõhkkond energiat lisaks ning suurendab survet Läänemere poole. Puhub tugev ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, saarte rannikul kuni +6°C, päeval 2..7°C.

Laupäeval ja pühapäeval jätkub Kesk-Euroopa poolt madalrõhkkonna tugev surve Läänemere ümbrusele. Samal ajal Põhja-Euroopa kohal püsib võimas suurtesse kõrgustesse ulatuv kõrgrõhuala. Kahe rõhuala vastasseisu tõttu puhub tugev ida- ja kagutuul, puhanguid on 12 , saartel kuni 16 m/s. Olulist sadu ei tule. Õhutemperatuur on öösel -3..+1°C, selgema taeva all võib veel paar-kolm kraadi madalamale langeda, saarte rannikul on kuni +6°C, päeval 2..7°C.

Esmaspäeval kahe rõhuala vastasseis veidi leeveneb ning kagu- ja idatuul nõrgeneb. Olulist sadu ei tule. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, saarte rannikul kuni +6°C, päeval 2..7°C.