Tänane öö on kõrgrõhkkonna servas selgema taevaga ja sajuta ning nõrga tuulega. Õhutemperatuur on 8-12, Kirde-Eestis võib 6°C-ni langeda. Päevaks suureneb madalrõhuvööndi surve ja keskpäeval alates Edela-Eestist hakkab vihma sadama, on võimalik äike. Õhutemperatuur tõuseb 14..19, Ida-Eestis veidi üle 20°C.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhulohk Venemaale ja selle järel kandub edelavoolus kuivemat ja mõõdukalt sooja õhku. Hoovihma võimalus on suurem öö hakul Ida-Eestis ja ka pärastlõunal areneb sisemaal kohatisi hoogsajupilvi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 6..11, päeval 14..18°C.

Neljapäev on tugevneva kõrgrõhuharja mõjul suurema sajuta. Vaid pärastlõunal võib taas areneda rünksajupilvi, millest üksikuid vihmahooge tuleb. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 5..10, päeval 14..18°C.

Reedel jõuab Skandinaaviasse madalrõhkkond ja selle idaserva mööda kandub vihmapilvede vöönd üle Eesti. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 4..9, päeval 13..17°C.

Laupäeva öö ja hommik on enamasti sajuta. Päeval jõuab järgmine madalrõhulohk ühes vihmapilvedega Eesti kohale. Lõunakaare tuul ajuti tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 2..7, maapinna lähedal võib 0°C lähedale langeda, meretuulega rannikul on sooja kuni 10, päeval 15..20, sajupilvede all langeb 12°C-ni.

Pühapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste vihmahoogude ja mõõdukalt tugeva edelatuulega. Õhutemperatuur on öösel 4..9, päeval 12..17°C.