Laupäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Kuid kõrgemates õhukihtides ulatub Eesti kohale veel madalama rõhuga vöönd ja taevas jääb laiguti pilviseks ning üksikutes kohtades võib ka nõrka lund sadada. Tuul on nõrk ja valdavalt idakaarest. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -9, kohati langeb -12 kraadi, päeval tõuseb -1 kuni -7 kraadini.

Pühapäeval koondub kõrgrõhkkond Eesti kohale. Taevas selgineb, ilm on sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on öösel Lääne- ja Loode-Eesti saartel ja rannikul -1 kuni -6, mandri sisealadel -7 kuni -12, kohati võib veel paar kraadi madalamale langeda, päeval tõuseb -1 kuni -7 kraadini.

Esmaspäeval liigub kõrgrõhkkond aeglaselt kagusse. Ilm on jätkuvalt sajuta ja nõrga tuulega. Õhutemperatuur on öösel Eesti lääne- ja põhjaosas -3 kuni -7, Kesk- ja Lõuna-Eestis -8 kuni -12, kohati kuni -15, päeval tõuseb -1 kuni -6, saarte rannikul 0 kraadini.

Teisipäeval kõrgrõhkkonna mõju väheneb. Norra merelt laieneb madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome ning toob veidi pehmema õhumassi Läänemere äärde. Taevas tõmbub pilvisemaks ja üksikutes kohtades võib ka veidi sadada. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel saartel -1 kuni -5, mandril -5 kuni -10, kohati -13, päeval -1 kuni -7 kraadini.

Kolmapäeval liigub aktiivne madalrõhkkond Põhja-Skandinaaviasse ja selle lõunaserv haarab enda alla kogu Läänemere ümbruse. Edelatuul paisub tugevaks. Öösel hakkab saartel lörtsi ja vihma sadama, päeval laieneb sadu mandrile, algul sajab lund ja lörtsi, hiljem vihma.

Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, öö hakul võib Kagu-Eestis -10 kraadini langeda, pärast keskööd õhutemperatuur kõikjal tõuseb ning hommikul on saartel ja läänerannikul juba üle 0 kraadi, päeva jooksul tõuseb Pärnu-Narva joonest lääne pool 0 kuni +4 kraadi, Kagu-Eestis jääb 0 kuni -5 kraadi piiresse.

Neljapäeval eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale ja selle lohk liigub ühes lörtsi- ja vihmasajuga üle Eesti. Puhub tugev edela- ja läänetuul, päeval pöördub loodesse. Õhutemperatuur on öö hakul -3 kuni +2, Lääne-Eestis kuni +5, pärast keskööd tõuseb, päeval +2 kuni +7 kraadi.

Reedel liigub väike kõrgrõhuhari üle Eesti ja ilm on olulise sajuta. Tuul on öö hakul veel tugev ja puhub loodest, hommikuks nõrgeneb, päeval pöördub edelasse ja lõunasse. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval -1 kuni +4 kraadi.