Homme  läheneb lõuna poolt väike madalrõhkkond ja toob kaasa niiskust. Öösel levivad vihmapilved üle Eesti ja sadu on tihe veel ka hommikul. Päeval on tõusva õhurõhu foonil sajuhooge hõredamalt. Tuul on mõõdukas ja puhub valdavalt põhjakaarest, õhtul pöördub läände. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 12 kuni 16, sajupilvede all langeb 10 kraadi ümbrusse, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Reede  on kõrgrõhuharja mõjul enamasti sajuta. Puhub mõõdukas lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 3-4-kraadist sisealadel 8 kraadini rannikul. Päeval on sooja 15 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Laupäeval suundub üle Skandinaavia põhjaosa itta madalrõhkkond ja selle lohk liigub päeval üle Eesti. Öö ja ennelõuna on enamasti sajuta. Pärastlõunaks jõuavad vihmapilved Lääne-Eestisse, õhtuks Peipsi äärde. Sajust võib puutumata jääda Lõuna-Eesti. Edelatuul tugevneb sisemaal puhanguti 13, rannikul 16 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 11 kuni 16, Virumaal ja Lõuna-Eestis kuni 18 kraadi. Saju jõudmisel langeb temperatuur 10 kraadi ümbrusse.

Pühapäeva öö hakul madalrõhulohk ühes vihmapilvedega eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil tugevneb kõrgrõhuhari. Ilm on enamasti sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinna lähedal langeb nulli ümbrusse. Päeval on sooja 15 kuni 18, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Esmaspäeval on ülekaalus kõrgrõhkkonna mõju ja saju tõenäosus on väike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinna lähedal langeb nulli ümbrusse. Päeval on sooja 15 kuni 19, briisituulega rannikul kuni 12 kraadi.

Teisipäeva öö on kõrgrõhkkonna servas selgema taevaga ja sajuta ning nõrga tuulega. Õhutemperatuur on 7 kuni 12 kraadi. Päevaks suureneb madalrõhuvööndi surve. Kuid vastuoluliste andmete tõttu jääb lahtiseks, kas ilm muutub vihmaseks juba päeval või lükkub sajupilvede jõudmine kesknädalale. Õhuvool pöördub lõunasse ja saabuv õhumass on soe. Õhutemperatuur tõuseb kuivema ilmaga 20 kraadi ümbrusse, saju jõudmisel piirdub aga 11 kuni 14 kraadiga.

Kolmapäeval jätkub lõunavoolus sooja juurdevool. Hoovihma ja äikese tõenäosus on suurem eelkõige Ida-Eestis. Puhub nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 19 kraadi. Selgema taeva korral on sooja  paar kraadi enam.