Homme püsib Venemaa kohal kõrgrõhuala, mille lääneserva mööda kandub lõunavoolus piki Läänemerd põhja poole võrdlemisi soe õhumass. Eesti kohal jääb taevas pilvedega kaetuks. Kohati sajab nõrka lund ja lörtsi, saartel võib ka vihma tibutada. On libeduseoht! Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -2..+1°C.

Laupäeval on Eesti kohal väheaktiivne rõhuväli. Kohati võib veidi lund ja lörtsi sadada ning saartel ka vihma tibutada. Õhtul muutub Virumaal lumesadu laialdasemaks. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval -2..+1°C.

Pühapäeval tugevneb Põhja-Venemaa kohal kõrgrõhkkond ja Läänemere poolt avaldab survet madalrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sajab öösel vahete-vahel lund, aga sadu on enamasti nõrk. Päeval sajuhood hõrenevad. Idakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1..-5, päeval 0..-3°C.

Esmaspäeval kandub kõrgrõhkkonna raskuspunkt Venemaa põhjaalade kohale ja selle edelaserv ulatub Läänemere äärde. Kohati sajab lund. Puhub tugev ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-8, Ida-Eestis kuni -13, päeval -4..-9°C.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas kohatiste lumehoogudega. Puhub tugev idakaare tuul. Eesti kohale kandub kirdevoolus külm õhumass ja õhutemperatuur langeb -7..-12, Ida-Eestis -15°C ümbrusse, päeval tõuseb vaid paari kraadi võrra.

Kolmapäeval külma kõrgrõhkkonna mõju suureneb ja saju võimalus väheneb. Idakaare tuul muutub veidi rahulikumaks. Õhutemperatuur on -10..-15, Ida-Eestis võib veel paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval -6..-11°C.

Neljapäeval tuleb kõrgrõhuala Läänemere ümbrusse. Ilm on enamasti sajuta, rahulik ja külm.