Täna läheneb Skandinaaviast aktiivne madalrõhkkond, tuul pöördub kagusse ja tugevneb puhanguti 17, saartel ja läänerannikul üle 20 m/s. Lõuna paiku hakkab saartel lund sadama, õhtuks laieneb sadu mandrile ja muutub tihedaks, tuiskab. Lääne pool läheb sadu üle lörtsiks, saartel sajab hilisõhtul ka vihma. Õhutemperatuur on -1..-4, õhtul tõuseb saartel ja läänerannikul üle 0°C.

Homme liigub madalrõhkkond üle Botnia lahe Soome ja selle mahedamas lõunaservas sajab Eestis öö hakul lääne pool lörtsi ja vihma, ida pool lund ja lörtsi, hommikul ka vihma. Tuul pöördub kagust edelasse ja on tugev. Päeval sajab vahete-vahel lörtsi ja vihma, õhtu poole algab loode poolt külmema õhu sissetung ja sajuhood muutuvad uuesti lumisemaks. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öö hakul +2°C-st saartel -1..-4°C-ni Ida-Eestis, hommikuks tõuseb kõikjal 0..+3°C-ni ja püsib nii ka päeval, õhtu poole langeb alla 0°C.

Reede öösel madalrõhkkond kaugeneb ja sajupilved eemalduvad. Tuul nõrgeneb ja puhub läänekaarest, hommikuks pöördub järk-järgult idakaarde. Õhutemperatuur on -4..-10°C. Päevaks jõuab üle Läänemere uus madalrõhkkond ja liigub tänastel andmetel üle Leedu ja Läti itta. Eesti lõunaserva võib tihedam lumesadu jõuda. Tuul puhub põhjakaarest ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on 0..-2, Edela-Eestis kuni +1°C.

Laupäeval ulatub Eesti kohale madalrõhkkonna serv. Vahete-vahel sajab nõrka lund. Tuul puhub läänekaarest ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -4..-8, Lääne-Eesti rannikualadel kuni -2, päeval -2..+1°C.

Pühapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja suuremat sadu ei tule, vaid üksikutes kohtades võib nõrka lund pudeneda. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on -2..-8, päeval -1..+2°C.

Esmaspäeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja ilm on lõunani enamasti sajuta. Pärastlõunal laieneb üle Läänemere madalrõhulohk ja toob Lääne-Eestisse lund, saartele ka lörtsi ja vihma. Tuul puhub öösel läänekaarest, päeval pöördub lõunasse ja kagusse ning muutub tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, saarte rannikul 0°C lähedal, päeval tõuseb Eesti lääne- ja edelaosas 0..+2°C-ni, ida pool on kuni -2°C.

Teisipäeval suureneb madalrõhkkonna mõju, sadada võib nii lund kui lörtsi, lääne pool ka vihma. Ilm võib sulale minna.