Peipsi järvel puhub ilmateenistuse hoiatuse järgi täna lõuna- ja edelatuul puhanguti 8-12 m/s.

Soome lahe lääneosas samuti lõuna- ja edelatuul, kuid puhanguti 15 m/s.

Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosas on sama prognoos - puhub lõuna- ja edelatuul puhanguti 15 m/s.

Läänemere põhjaosas puhub lõuna- ja edelatuul puhanguti 14-17 m/s.

Tugev tuul puhub prognoosi järgi ka lähipäevil:

Homme suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve. Hommikul jõuab saartele lörtsi- ja vihmasadu ja laieneb päevaks üle Mandri-Eesti, vaid lõunaservas on sajuhooge hõredamalt. Tuul puhub öösel lõunakaarest ja puhanguid on kuni 14 m/s, õhtupoolikul pöördub kagusse ja tugevneb saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 2 kuni 5 kraadi.

Teisipäeval sajab madalrõhkkonna servas vahete-vahel vihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Lõuna- ja kagutuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 3, päeval 3 kuni 5 kraadi.

Kolmapäev tuleb madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail kohatiste vihma- ja lörtsihoogudega. Puhub tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 2 kuni 5 kraadi.

Neljapäeval ulatub üle Skandinaavia Läänemerele madalrõhuala serv, Venemaad katab aga võimas kõrgrõhuala ning Eesti jääb ikka kahe rõhuala piirimaile. Sajab kohati vihma, sekka ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 1 kuni 5 kraadi.

Reedel lisandub lõunavoolus niiskust. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Kagutuul võib tugevneda. Õhutemperatuur on 0 kuni 3, öösel võib kohati -1 kraadini langeda.