Kolmapäeval jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile. Veidi mõjusam on tõenäoliselt siiski kõrgrõhuala, mis hoiab ilma suurema sajuta. Vaid õhtupoolsel ajal võib Edela- ja Lõuna-Eestis nõrka lund sadada. Kagu- ja idatuul on ikka mõõdukalt tugev, saartel on puhanguid 14, päeval ka sisemaal 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 0..-5, selgema taeva korral langeb öösel Ida-Eestis kuni -10 kraadini.

Neljapäeval kandub madalrõhkkonna lääneserva mööda Eestisse niiskust. Siin-seal sajab nõrka lund. Puhub mõõdukas kagu- ja idatuul. Õhutemperatuur on -1..-6, öösel selgema taeva korral langeb Ida-Eestis -7..-12 kraadini.

Reedel jääme ikka idapoolse kõrgrõhkkonna ja Läänemerele ulatuva madalrõhkkonna piirimaile. Nõrka lund sajab enam öösel, päeval hõredamalt. Tuul nõrgeneb ning puhub kagust ja lõunast. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, päeval -3..+1 kraadi.

Laupäeval on kõrgrõhuala mõjusam, kuid selle serva mööda kanduvast niiskusest sajab siin-seal nõrka lund, saartel ka lörtsi. Puhub võrdlemisi nõrk ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, päeval 0 kraadist Eesti lääneservas -4 kraadini Ida-Eestis.

Pühapäeval on Eesti kohal nõrk rõhuväli. Siin-seal sajab nõrka lund ja lörtsi. Puhub nõrk kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval Lääne-Eestis 0..+2, Kesk- ja Ida-Eestis 0..-3 kraadi.

Esmaspäeval kandub üle Skandinaavia soojemat õhku. Siin-seal sajab nõrka lund ja lörtsi, päeval ka vihma. Öösel on tuul nõrk ja muutliku suunaga, päeval tugevneb lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval tõuseb Lääne-Eestis üle 0 kraadi, ida pool võib veel alla 0 kraadi jääda.

Teisipäeval liigub Skandinaaviast itta madalrõhulohk ja toob ka Eestisse lund ja lörtsi, saartele vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0..+3 kraadi.