Neljapäeval liigub madalrõhulohk üle Läänemere. Öösel sajab mõnes kohas kerget lund, saartel ka lörtsi. Puhub valdavalt lõunatuul 5-12, puhanguti 16 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1..-5, saartel tõuseb üle 0 kraadi, sisemaal -5..-10, öö hakul Ida-Eestis kuni -12 kraadi. Päeval jõuab Skandinaaviast Botnia lahele madalrõhkkond ja selle servas sajab Ida-Eestis lund, lääne pool läheb sadu üle lörtsiks, saartel ka vihmaks, intensiivsem on sadu õhtul. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis 0..+3, Kesk-Eestis -1..+1, Ida-Eestis -1..-5 kraadini.

Reedel liigub madalrõhkkond üle Soome Karjala kohale ja selle lõunaservas sajab Eestis öösel tihedat lörtsi, lääne pool ka vihma, päeval on sadu nõrgem. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt -1..+4 kraadi.

Laupäeva öösel madalrõhkkond eemaldub ja tõusva õhurõhu foonil sajab mõnes kohas veidi lörtsi ja lund. Tuul nõrgeneb ja puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on sisealadel -1..-5, meretuulega rannikul veidi üle 0 kraadi. Ennelõuna on väikese kõrgrõhuharja mõjul rahulik, kohati sajab nõrka lund. Pärastlõunal tekib Oslo lähistel uus osatsüklon, liigub edasi Stockholmi suunas ja muutub kiiresti väga aktiivseks. Eestis pöördub tuul kagusse ja tugevneb. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis -1..+2, Kesk- ja Ida-Eestis -1..-3 kraadi. Õhtuks jõuab Lääne-Eestisse tihe lume- ja lörtsisadu, kagutuul tõuseb 10-15, puhanguti 18, saartel 22 meetrit sekundis, hilisõhtul võib Saaremaal teha lõuna- ja edelatuule puhanguid 25 meetrit sekundis.

Pühapäeval liigub väga aktiivne tsüklon Eesti suunas. Tänastel andmetel kulgeb selle trajektoor üle Ahvenamaa ja Soome Hanko piirkonna, edasi üle Soome lahe Tallinna lähistele. Öösel pöördub tuul kõikjal edelasse ja on väga tugev, Eesti mandriosas võib olla puhanguid kuni 20 m/s, saartel 25, Saaremaal pole välistatud 28 meetrit sekundis. Sajab tugevat lörtsi ja lund ning sõiduolud neis tingimustes muutuvad väga halvaks. Õhutemperatuur on -2..+3 kraadi. Päeval jätkub tugev lörtsisadu. Edelatuul püsib sisemaal tugevana, saartel pöördub läände, õhtul loodesse ja on tormine, tänastel andmetel ulatuvad puhangud 25, vastu Läänemerd kuni 28 m/s. Õhutemperatuur on ööpäevaringselt 0..+3 kraadi.

Esmaspäeval eemaldub madalrõhkkond Venemaale ja selle järel kandub loode poolt külmemat õhku. Sajab lund ja lörtsi. Tuul pöördub loodesse ja on öösel tugev eelkõige Lääne-Eesti saartel ja rannikul, puhangud ulatuvad 25 meetrit sekundis. Päeval sadu hõreneb ja tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0..-5 kraadi.

Teisipäeva öö hakul on tugevam väikese kõrgrõhuharja mõju. Kohati võib vaid nõrka lund sadada, tuul on võrdlemisi nõrk ja õhutemperatuur langeb -2..-7, ida pool kuni -10 kraadini, pärast keskööd aga hakkab kiiresti tõusma. Skandinaaviast liigub Soome juba uus madalrõhkkond. Pärast keskööd algab saartel uus lörtsisadu ja hommikul laieneb tihe sadu üle Eesti. Lõuna- ja edelatuul paisub taas väga tugevaks. Päev tuleb lörtsi- ja vihmahoogudega, kuid sadu peaks nõrgem olema. Edelatuul on aga endiselt väga tugev. Õhutemperatuur on 0..+4 kraadi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale ja selle järel sajab mõnes kohas lörtsi. Edela- ja läänetuul on öösel veel väga tugev, päeva jooksul tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..+3 kraadi.