Homme on mõjusam kõrgema rõhuga foon. Ilm on rahulik. Saju võimalus on öösel Põhja-Eestis, päeval sajab ka sisemaal siin-seal lund või lörtsi. Õhutemperatuur langeb öösel sisemaal -1..-3 kraadini, rannikul jääb üle 0 kraadi, päeval on -1..+3 kraadi.

Teisipäeval suureneb Läänemere lõunavete poolt madalrõhkkonna surve. Samal ajal tugevneb Soome kohal külm kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail pudeneb meil kohati veidi lund. Kagu- ja idatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1..-6, selgema taeva korral võib Kirde-Eestis paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval 0 kraadist saartel -5 kraadini sisemaal, Kirde-Eestis võib veel veidi külmem olla.

Kolmapäeval kandub kõrgrõhuala Venemaale, Läänemere äärde ulatub ikka madalrõhuala serv. Kahe rõhuala piirimail sajab Eestis nõrka lund. Kagutuul on ikka mõõdukalt tugev. Õhutemperatuur on öösel -2..-7, selgema taeva korral langeb Kirde-Eestis alla -10 kraadi, päeval -1..-6 kraadi.

Neljapäeval on tugevam kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on enamasti sajuta. Kagutuul on ikka tuntav. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2..-8 kraadi, öösel võib Ida-Eestis alla -10 kraadi langeda.

Reedel eemaldub kõrgrõhuala sügavamale Venemaale ja selle lääneserva mööda lisandub Eestisse niiskust. Päeval suureneb lumesaju võimalus eelkõige Lääne-Eestis. Puhub mõõdukas kagu- ja lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel -3..-9, Kesk- ja Ida-Eestis alla -10 kraadi, päeval -2..-7 kraadi, ida pool võib jääda paar-kolm kraadi madalamale.