Homme koondub madalrõhkkond Soome ja selle servas on Eesti ilm tuuline ning mõnes kohas tuleb ka hoog vihma. Puhub edela- ja läänetuul öö hakul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s, hommikuks tugevneb 7-12, rannikul puhanguti 15, päeval saartel ja Soome lahe ääres 18 m/s. Sooja öösel 10..15, päeval 17°C-st rannikul 20..21°C-ni sisemaal.

Laupäeval jääb madalrõhkkond Lapimaa kohale tiirlema ja Läänemere ääres tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Saju võimalus on väike kuni õhtuni, kui saartele läheneb uus sajuala. Edelatuule puhangud ulatuvad öö hakul veel Soome lahe rannikul 14 m/s, pärast keskööd tuul nõrgeneb. Päeval on tuul nõrk ja muutliku suunaga, õhtul pöördub kagusse. Sooja öösel 7..9°C-st sisemaal 15-ni rannikul, päeval 19..22°C.

Pühapäevaks jõuab Kesk-Euroopast Läänemere äärde madalrõhkkond ja toob kaasa rohke saju. Suureneva temperatuurikontrasti tõttu on tõenäoline ka äike. Öösel tugevneb kagutuul 5-12, hommikuks pöördub saartel edelasse ja puhangud ulatuvad 15 m/s. Päeval paisuvad edelatuule puhangud sisemaal 15, rannikul 20, saartel 23 m/s. Sõltuvalt madalrõhkkonna liikumisteest võib tuule kiirus muutuda ja seetõttu täpsustame pidevalt. Sooja öösel 12..17, päeval 17..21°C, Eesti idaservas võib paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.

Esmaspäeval kaugeneb madalrõhkkond põhja ja jõuab õhtuks juba Botnia lahe põhjatippu. Eestis madalrõhkkonna mõju väheneb ja sajuhooge on harva. Edelatuul on öösel veel väga tugev, päeva peale järk-järgult nõrgeneb. Sooja öösel 10..15, päeval 17..21°C.

Teisipäeva öösel on kõrgrõhuharja mõju suurem ja saju võimalus väike. Hommikul jõuab Taani väinade kohale uus madalrõhkkond, mis suundub päeval üle Lõuna-Rootsi Läänemere poole ning vihmapilved liiguvad Eesti poole. Tuul pöördub kagusse ja muutub tuntavamaks. Sooja öösel 9..14, päeval 20°C ümber. Kui sajuala aeglasemalt liigub ja päikest enam on, siis tõuseb kolm-neli kraadi kõrgemalegi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond ühes vihmapilvedega üle Eesti. Sajuhood võivad laiguti tugevad olla ja tõenäoline on ka äike. Tuul pöördub päeval läänekaarde ja võib tugevneda. Sooja öösel 10..15, päeval 16..21°C.