Laupäeval määrab ilma kaugenenud tsükloni tagala. Loodetuul nõrgeneb. Kohati sajab veidi lörtsi või lund, rannikul ka vihma. Öösel on -5...+2, päeval +3...+6 kraadi.

Pühapäeval laieneb kõrgrõhuala Lääne-Euroopast Läänemerele. Saju tõenäosus on väike. Tuul on läänekaarest. Öösel on -5..+1, päeval +3...+6 kraadi.

Esmaspäeval hakkab Põhja-Euroopas ilma mõjutama Norra merel süvenev tsüklon, mis kehtestab edelavoolu ka Läänemerel. Samas tugevneb Venemaa kohal kõrgrõhuala. Olulisi sademeid pole ette näha. Edela- ja lõunatuul tugevneb päeval. Öösel on -5...0, saartel ja läänerannikul kuni +4, päeval 4...9 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhuala Venemaal , selle lääneservas võib veidi sadada. Puhub tugev edela- ja lõunatuul. Öösel on Lääne-Eestis +2...+6, sisemaal mujal 0...-4, päeval 4..9 kraadi.

Kolmapäeval püsib kõrgrõhuala Venemaal, kuid samal ajal liigub lõuna poolt Läänemere suunas madalrõhulohk, mis toob päevaks vihma ja lörtsisaju. Kagutuul on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur püsib +1...+7 kraadi piires.

Neljapäeval on Läänemere kohal nõrgenev tsüklon ja selle idaserv küündib Eestini. Ajuti sajab vähest vihma. Puhub võrdlemisi tugev lõunakaarte tuul. Öösel on +2...+5, päeval 4...9 kraadi

Reedel.liigub väheaktiivne tsüklon või selle lohk üle Eesti. Ajuti sajab vihma, kohati ka lörtsi. Tuul on muutlik. Õhutemperatuur on +2...+7 kraadi piires.