Täna tuleb pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 17 meetrit sekundis, saartel ja rannikul 12-17, puhanguti 22 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on +5..+9 kraadi.

Homme liigub kiires edelavoolus üle Eesti madalrõhulohk ühes vihmasajuga. Puhub väga tugev edelatuul, puhanguid on 18, saartel ja rannikul kuni 25 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on +4..+8 kraadi.

Kolmapäeval on Eesti kohal väga tugev lääne-idasuunaline õhuvool ning ilm on väga heitlik - aeg-ajalt sajab vihma, Virumaal võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on rannikul 20, õhtul kuni 25 meetrit sekundis. Õhutemperatuur +5..+9, öö hakul võib sisemaal +2 kraadini langeda.

Öö vastu jõululaupäeva tuleb väga tugeva edela- ja läänetuulega, sulailma ja vihmasajuga. Päeval on tõusva õhurõhu foonil saju võimalus väiksem. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +3..+7 kraadi. Jõuluõhtul tugevneb kõrgrõhuhari, taevas selgineb, tuul nõrgeneb ja ilm muutub pisut jahedamaks.