Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tugevneb öösel edela- ja lõunatuul puhanguti 15, rannikul ja saartel kuni 20 m/s.

Homme hommikul jätkub tugevnemine ja päeval puhub edela- ja lõunatuul puhanguti 15-17, rannikul ja saartel 20-24 m/s.

Homme liigub madalrõhkkond Skandinaavia põhjaossa ja selle kaguserv jõulisemalt üle Läänemere. Pilved tihenevad, sajuhooge on öösel hõredalt, päeval laialdasemalt, kuid sajuhulk on tõenäoliselt võrdlemisi väike. Puhub tugev edelatuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul 20 m/s, vastu Läänemerd võib paar-kolm meetrit veel tugevam olla. Õhutemperatuur on öösel 13..18, päeval 17..21°C.

Kolmapäeval kaugeneb madalrõhkkond üle Nordkapi kirdesse, aga selle lohk venib kaugele Skandinaavia lõunaossa ning selles võib tekkida väike iseseisev osatsüklon. Eesti jääb laialdase madalrõhuvööndi idapoolsesse serva. Öö on taas üksikute, päev laialdasemate sajuhoogudega. Edelatuul on öö hakul veel väga tugev, hommikuks veidi nõrgeneb, päev on sisemaal juba rahulikum, saartel ja rannikul on puhanguid 15, vastu Läänemerd kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11..15, rannikul kuni 17, päeval sajuhoogude korral 16°C ringis, kuivematel tundidel tõuseb 20°C alla.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja õhurõhk tõuseb. Kuid lõuna-edelavoolus kandub piki Venemaa lääneserva niiske vöönd, mis võib Ida-Eesti ööks katta sajupilvedega, päevaks neil aladel aga hoovihma võimalus väheneb. Lääne pool tuleb siin-seal hoog vihma. Tuul pöördub läänekaarde ja jääb võrdlemisi nõrgaks. Järk-järgult muutub õhumass jahedamaks. Õhutemperatuur on öösel 10..14, meretuulega rannikul kuni 17, päeval 16..19°C.

Reedel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju, kuid põhja poolt mööduva madalrõhulohu mõjul on sajuhood ikka tõenäolised, seda eelkõige Eesti põhjapoolses osas, aga ka mujal Eestis päris kuiva ilmaga arvestada ei saa. Puhub valdavalt lääne- ja loodetuul. Õhumass vahetub jahedama vastu ning öösel selgineva taeva all langeb temperatuur kaks kuni neli kraadi alla 10°C piiri, meretuulega rannikul on sooja 15°C ümber, päeval tõuseb 17..19°C-ni, sajuhoogude all on sooja vaid 15 ümber.

Laupäeva öösel on tugevam kõrgrõhuala mõju ja saju võimalus on väiksem. Päeval suureneb madalrõhkkonna mõju ning sadusid on uuesti laialdasemalt. Õhutemperatuur on öösel 9..12, meretuulega rannikul kuni 16, päeval 16..20°C.

Pühapäeva ööks osa sajupilvi hajub ja sajuhooge on üksikuid. Päeval kanduvad üle Eesti madalrõhulohu sajupilved. Õhutemperatuur on öösel 9..14, meretuulega rannikul kuni 17, päeval 17..21°C.